Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Hengelo

Wilt u een paar dagen doorbrengen in het gezellige Twente? Kies voor een comfortabel verblijf en boek een overnachting bij het Van der Valk hotel Hengelo. Met 203 ruime kamers en luxe suites zit er ongetwijfeld iets moois voor u bij. Hengelo is de vierde stad van Overijssel en heeft alles in zich voor een ontspannen weekend weg. De natuur en de gezelligheid zijn perfecte ingrediënten voor een kort of lang verblijf in ons hotel. Bent u op zoek naar een hotel Hengelo centrum en wilt u niet te veel geld uitgeven? Boek dan een kamer of suite in het Van der Valk Exclusief hotel Hengelo en beleef met uw partner een fantastische tijd in Overijssel.

Boek hotel Hengelo

Hotel Hengelo

Hotel Hengelo

  • 203 ruim kamers en en luxe suites
  • Live cooking restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Fitness center

Centraal gelegen in het prachtige Twente.

Waarom u kiest voor een hotel in de buurt van Hengelo

Een verblijf in ons hotel Hengelo is om meerdere redenen een goede keuze. In Hengelo bruist het namelijk altijd met een gezellig winkelcentrum en meerdere terrassen waar u geniet van een lekker wijntje of koud biertje. Er is tevens een restaurant met een Michelinster, een knusse bioscoop en schouwburg en zelfs een heuse Twentse bierbrouwerij. U vermaakt zich dus altijd tijdens uw vakantie in Overijssel. Houdt u van lange wandelingen of fietst of paardrijdt u graag? Hengelo en de landelijke omgeving van Twente lenen zich uitstekend voor dit soort activiteiten. Laat u daarom verrassen door diverse Twentse hoogtepunten en boek een weekend weg in een prachtig hotel omgeving Hengelo.

Beleef een onvergetelijk verblijf in hotel Hengelo

Bent u op zoek naar een hotel Hengelo voor een aantal ontspannen dagen en nachten? Kom logeren in het Van der Valk hotel in Hengelo en geniet van de rust en gezelligheid. Er is genoeg parkeergelegenheid en natuurlijk maakt u gratis gebruik van ons wifinetwerk. Een hapje eten doet u in ons stijlvolle restaurant en de dag sluit u af met een drankje in de hotelbar. Gaat uw voorkeur uit naar een compleet verzorgd verblijf waarbij alles tot in de puntjes geregeld is? Dan is het Van der Valk hotel Hengelo de beste keuze. Het team biedt een uitstekende service aan alle gasten. Boek nu een kamer of suite via de website en betaal geen reserveringskosten.

Meer informatie over onze hotels