Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kamperland

Toe aan een korte vakantie in Zeeland? Vertoef dan in een hotel Kamperland van Valk Exclusief. Dit dorp in de gemeente Noord-Beveland grenst direct aan het water. Van der Valk heeft geen hotel Kamperland, maar wel de schitterende hotels in Goes en Middelburg. Dit stelt u in staat heerlijk te genieten van zon, zee en strand zónder dat u een hotel in Kamperland boekt. Onze hotels zijn een aantrekkelijk alternatief. We bieden u de keuze uit een breed aanbod royale kamers en suites. Bovendien betaalt u bij ons geen reserveringskosten en heten we u altijd welkom met een gratis welkomstdrankje. U wordt door ons dus volledig in de watten gelegd!

Boek Hotel Kamperland

 • Hotel Goes

  Hotel Goes

  • 132 ruime kamers en suites met ruim balkon
  • Shuttle service naar het strand
  • Mooie fietsroutes langs de kust
  • Live cooking, restaurant à la carte en gezellige brasserie
  • Ontspannen op het zonnige terras

  Hotel Goes ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Kamperland

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • 120 royale kamers en suites met luxe badkamer
  • Een smaakvol à la carte restaurant, live cooking buffet en hotelbar
  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan

  Vanaf hotel Middelburg bent u binnen 25 minuten rijden in Kamperland

Waarom u in Kamperland hotel boekt

Kamperland is van landbouwdorp uitgegroeid tot een toeristische attractie. Het is een geliefde bestemming voor watersporters. Zoekt u een hotel Kamperland Zeeland om uw favoriete watersport te beoefenen? Dan zit u bij het Van der Valk hotel Kamperland helemaal goed. Vanuit het hotel bent u zo bij het water en kunt u zoveel zwemmen, zeilen en surfen als u maar wilt. Stapt u liever op de fiets? Dat kan! Er is een speciale fietsroute van 32 kilometer lang en die voert u langs de hoogtepunten van Noord-Beveland. Tot slot kunt u in Kamperland ook gezellig winkelen of een hapje eten in een van de vele restaurants. Een prima motivatie om een hotel in Kamperland Zeeland te boeken voor een fantastisch weekendje weg.

Boek een hotel Kamperland bij Van der Valk

Op zoek naar een hotel Kamperland? Vind een hotel in de buurt van Kamperland bij Van der Valk in Goes of Middelburg. Wij verzekeren u van een onvergetelijk verblijf in een van onze hotels. U overnacht op comfortabele bedden en wordt iedere morgen blij gemaakt met een vers ontbijt. Geniet nabij het hotel van een schitterend uitzicht op de Zeeuwse stranden. Is het buiten regenachtig, winderig en koud? Maak het uzelf dan gemakkelijk en breng gezellig een bezoek aan onze hotelbar. Drink er uw favoriete wijntje en geniet van kleine versnaperingen en snacks. Kortom: voor een hotel Kamperland klopt u natuurlijk aan bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels