Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Leeuwarden

Leeuwarden is een trotse en mooie stad met heel wat leuke bezienswaardigheden. Zoekt u een hotel Leeuwarden om te overnachten in Leeuwarden, als uitvalsbasis voor de stad en zijn omgeving? Dan is het Van der Valk hotel Leeuwarden de geknipte keuze. Gunstig gelegen aan de N31 bevindt ons hotel zich aan de belangrijkste uitvalswegen zodat u snel de hele omgeving kunt bereiken. Die gunstige ligging zorgt er ook voor dat het Van der Valk Leeuwarden een uitstekende keuze is als u zoekt naar een hotel nabij Ameland. Of u nu op bezoek bent voor de stad zelf of voor de omgeving: in ons hotel vindt u de luxe die u verwacht.

Boek Hotel Leeuwarden

Op zoek naar een restaurant in Leeuwarden?

Na een ontspannend dagje Leeuwarden en omgeving, spreekt het voor zich dat een lekkere maaltijd op zijn plaats is. In ons Van der Valk hotel Leeuwarden kunt u dan ook het beste restaurant in Leeuwarden terugvinden. Geniet van de lekkerste gerechten in het à la carte restaurant Martinus.

Hotel Leeuwarden en omgeving

Het Van der Valk hotel Leeuwarden is vanzelfsprekend de ideale uitvalsbasis voor Leeuwarden. Populaire trekpleisters zijn het Fries Museum, de Aqua Zoo en de bekende stadswandelingen en grachten tours. Er valt in de nabije omgeving echter nog veel meer te ontdekken. Ervaar de pracht en de indrukwekkende natuur van het Nationaal Park de Alde Feanen of bezoek de kust.

De faciliteiten

Het Van der Valk hotel Leeuwarden beschikt over alle faciliteiten om van uw verblijf een succes te maken. Zo is er gratis parkeren en een shuttle service. Strekt u liever zelf de benen? Dan kunt u aan de balie van ons hotel in Leeuwarden ook een fiets huren. Ook interessant voor dierenliefhebbers: tegen een geringe meerprijs is het toegelaten uw trouwe viervoeter mee op vakantie te nemen. Zo kan uw verblijf niet meer stuk.

Overtuigd door het Van der Valk hotel Leeuwarden? Bekijk dan direct het kameraanbod!