Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Nunspeet

Vertoeft u graag midden in de prachtige natuur op de Veluwe? Een hotel Nunspeet is dan een logische keuze. Bossen, heide, stuifzand en water wisselen zich hier af. Het is dé natuurlijke plek om even helemaal bij te komen en leuke activiteiten te ondernemen, zoals wandelen of fietsen. Zoekt u online naar hotels in Nunspeet? Kom logeren bij Van der Valk in Harderwijk. Het hotel heeft een mooie ligging op nationaal park de Veluwe en is van alle gemakken voorzien. Bovendien grenst het hotel direct aan de A28 en dus zijn we gemakkelijk bereikbaar met de auto. U kiest uit negentig luxe kamers en suites, daarom zit er ongetwijfeld iets voor u bij. En we heten u welkom met een gratis kopje koffie of thee.

Boek hotel Nunspeet

Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk

  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Heerlijk à la carte restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Fietsverhuur

Vanaf Hotel Harderwijk ben u in ongeveer 10 minuten rijden in Nunspeet.

Wat te doen in een Nunspeet hotel?

Tijdens uw verblijf in ons hotel Nunspeet in Harderwijk is er van alles te ondernemen om er een gezellige tijd van te maken. De omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. Wilt u graag paardrijden? Zowel de bossen als de heide zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Zoekt u liever de gezelligheid op? Bezoek het gezellige dorp Nunspeet, plof neer op een terrasje of ga gezellig winkelen. Als cultuur- en historieliefhebber zijn er altijd steden in de omgeving waar u geniet van prachtige bezienswaardigheden. Reis bijvoorbeeld af naar Elburg of breng een aantal uren door in Harderwijk. Kortom: een hotel Nunspeet is een uitstekende keuze voor een enerverende vakantie in eigen land.

Boek een hotel Nunspeet bij Valk Exclusief

Bent u op zoek naar een hotel Nunspeet voor een comfortabele en betaalbare overnachting? Valk Exclusief hotel Harderwijk hanteert scherpe prijzen en daarnaast hebben we altijd interessante arrangementen voor u in petto. Vanuit ons hotel geniet u van een panoramisch uitzicht over het noordwesten van de Veluwe. Bij mooi weer is de uitkijktoren iedere dag te beklimmen. Reis daarom af naar Harderwijk, parkeer uw auto gratis bij het hotel en laat u verwelkomen door ons enthousiaste hotelteam. Wij verzekeren u van een fijne tijd en zorgen er eveneens voor dat u op culinair vlak niets tekortkomt. Kom daarom zeker een hapje eten in ons gezellige à la carte restaurant.

Meer informatie over onze hotels