Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Veluwe met zwembad

Op zoek naar een hotel met zwembad Veluwe? Voor een hotel Veluwe met zwembad zit u bij Van der Valk helemaal goed. Kom overnachten in ons hotel in Apeldoorn of kies voor het hotel in Duiven bij Arnhem en de A12. Wilt u een natuurrijke vakantie combineren met een stukje activiteit en ontspanning? Dat kan, daarvoor is een hotel Veluwe zwembad een logische keuze. U vertoeft hierbij midden in het prachtige groen, terwijl u daarnaast ook iedere dag een duik neemt in ons luxe zwembad. Een Veluwe hotel met zwembad is van alle gemakken voorzien en staat garant voor een onvergetelijke vakantie.

Boek hotel Veluwe met zwembad

Wellness hotels

Waarom u een luxe hotel Veluwe zwembad boekt

Een hotel Veluwe met zwembad is een geweldige keuze als u behoefte heeft aan een weekendje weg of korte vakantie. U wordt bij Van der Valk hotels volledig in de watten gelegd door een gastvrij en toegewijd team. Een hotel op de Veluwe met zwembad nodigt natuurlijk ook uit om lekker naar buiten te gaan. Het grootste natuurgebied in Nederland is bij uitstek geschikt voor een lange wandeling of fietstocht. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om op verschillende plaatsen te gaan paardrijden. Is het buiten regenachtig en koud? Trek u terug in ons Veluwe hotel zwembad of kies voor een middagje shoppen in Apeldoorn of Arnhem.

Boek online een hotel Veluwe met zwembad

Zoekt u een hotel Veluwe met zwembad tegen een scherpe prijs? Een Van der Valk hotel zwembad Veluwe kenmerkt zich door een scherpe prijs. Bovendien maken wij een online boeking aantrekkelijk, want bij ons betaalt u geen reserveringskosten. Verder geniet u bij ons van een uitgebreid ontbijt en hoeft u ook voor het diner niet de deur uit. Kom gezellig een hapje eten in onze brasserie of ons stijlvolle restaurant. U profiteert altijd van een bijzondere culinaire ervaring! Optimaal ontspannen in een hotel Veluwe met zwembad? Laat u verrassen door de mogelijkheden bij onze hotelketen en boek uw verblijf direct online bij Valk Exclusief. Parkeer uw auto voor de deur of laat een taxi u afzetten bij ons hotel in Apeldoorn of Duiven bij Arnhem.

Meer informatie over onze hotels