Direct naar de contentDirect naar de footer

Vanuit uw Valk Exclusief hotel Wemeldinge ontdekken

Zeeland is in toeristisch opzicht een aangenaam veelzijdige provincie. Het fraaie landschap biedt u volop fiets- en wandelopties, terwijl het water om de eilanden heen benut kan worden voor tal van sportieve activiteiten. Daarnaast is de provincie ook rijk aan historie. Neem alleen al het pittoreske Wemeldinge waarin u tal van locaties aantreft die u doen herinneren aan lang vervlogen tijden. Vanuit uw Valk Exclusief hotel Wemeldinge bezoeken is sowieso absoluut de moeite waard. We beschikken weliswaar niet over een hotel in Wemeldinge, maar omdat de afstand vanuit ons hotel Wemeldinge Goes aangenaam kort is hoeft u niet lang te rijden om van alle pracht en praal te kunnen genieten die Wemeldinge u te bieden heeft. Naast ons hotel in Goes kunt u overigens ook voor het Valk Exclusief hotel in Middelburg kiezen. Vanuit dit laatstgenoemde hotel Wemeldinge bereiken duurt weliswaar iets langer, maar is met iets meer dan 30 minuten nog steeds prima te doen met leuke plekjes om te stoppen onderweg.

Boek een Hotel Wemeldinge

  • Hotel Middelburg

    Hotel Middelburg: heerlijke luxe dichtbij de Zeeuwse stranden en onlangs uitgebreid met nieuwe thema suites, wellness met verschillende sauna's, fitness ruimte en een zwembad. Het hotel beschikt over een smaakvol restaurant met gezellige hotelbar, 11 multifunctionele zalen en 164 royale kamers en suites. De perfecte locatie voor een weekendje weg of zakelijk verblijf.

  • Hotel Goes

    Hotel Goes is centraal gelegen in de provincie bij de Zeeuwse stranden en in de gezellige winkelstad Goes. Het hotel biedt u luxe kamers en een ontspannen sfeer. Het hotel beschikt oer 131 ruime kamers en suites. Tevens kunt u genieten in het sfeervolle restaurant.

    Geniet van een ontspannen verblijf in Hotel Goes.

Andere opties naast vanuit ons hotel Wemeldinge bezoeken

Aangezien zowel Hotel Goes als Hotel Middelburg zich praktisch middenin de provincie Zeeland bevinden hoeft u zich zeker niet te beperken door alleen maar vanuit uw hotel Wemeldinge te bezoeken. De Zeeuwse polders en kuststroken zijn heerlijke plekken om uit te waaien, terwijl de aanwezige stranden u volop ruimte bieden om op dagen met fraai Nederlands zomerweer te genieten van de zon en het nabije water. Daarnaast kunt u vanuit uw hotel Wemeldinge Zeeland op de fiets gaan verkennen. Om van die optie gebruik te kunnen maken is het overigens niet strikt noodzakelijk om uw eigen rijwielen mee te nemen, want u kunt deze ook gewoon voor een of meerdere dagen in de omgeving van uw Wemeldinge hotel huren.

Uw luxe hotelbezoek is tot in de puntjes verzorgd

Uiteraard biedt Valk Exclusief u niet alleen volop mogelijkheden om vanuit het hotel Wemeldinge en de rest van het Zeeuwse landschap te verkennen. U kunt namelijk ook heerlijk in de ruime kamers van het hotel zelf relaxen en er genieten van het smakelijke aanbod dat de a la carte restaurants u te bieden hebben. Kortom, Valk Exclusief maakt van uw Zeeuwse uitstapje een heerlijke belevenis en zorgt ervoor dat u in alle luxe kunt genieten.

Meer informatie over onze hotels