Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zeewolde: voor een ontspannen en comfortabel verblijf

Bij een weekendje weg op de Veluwe vermaakt u zich uitstekend in het Van der Valk hotel Zeewolde. Hotel Van der Valk Harderwijk ligt gunstig aan de A28 met in de directe nabijheid de Veluwe-bossen. Bovendien ligt Zeewolde op slechts een steenworp afstand, dus bent u binnen een kort tijdsbestek waar u moet zijn. Dit hotel van Van der Valk beschikt over negentig ruime kamers en heeft alles in zich voor een geslaagd weekendje weg in de mooiste omgeving van Nederland. Doe een drankje in de stijlvolle hotelbar en geniet daarnaast in de ochtend van een uitgebreid ontbijt.

Bekijk Hotel Zeewolde

Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk

  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Heerlijk à la carte restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Fietsverhuur

Hotel Harderwijk is gunstig gelegen aan de A28 in de Veluwse bossen.

Ontdek Zeewolde tijdens uw verblijf in Van der Valk hotel Zeewolde

Zeewolde is ontstaan in 1984 na het droogleggen van de provincie Flevoland. Deze plaats uit Flevoland heeft een prachtige ligging aan het water en veel te bieden voor zowel jong als oud. De uitgestrekte natuur is hier een goed voorbeeld van. Bovendien zijn de mensen in Zeewolde zeer gastvrij en is er van alles te doen om er een fijne tijd van te maken – hier in hotel Zeewolde. De winkelhaven van Zeewolde is een fijne plek om te winkelen. Uiteraard kunt u ook een uitstapje maken naar het Dolfinarium in Harderwijk.

De ligging van het Van der Valk hotel in Zeewolde

Hotel Harderwijk op de Veluwe is een slimme keuze als u op zoek bent naar een hotel in Zeewolde. Het hotel ligt dichtbij de snelweg en nodigt uit lekker actief bezig te zijn. Wandel bijvoorbeeld in het bos of maak een fietstocht door de schitterende omgeving van het hotel. Parkeren doet u gratis bij het hotel en bij binnenkomst ontvangt u altijd een gratis kopje koffie. Juist voor zakelijke klanten is hotel Zeewolde een slimme keuze. Er zijn namelijk negen verschillende zalen voor meetings en vergaderingen. Kortom: boek een vergaderzaal of kamer in dit hotel dichtbij Zeewolde en geniet van een fijn verblijf op de Veluwe.

Meer informatie over onze hotels