Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zutphen

Op zoek naar een mooi hotel omgeving Zutphen? Uw zoektocht naar een hotel Zutphen eindigt bij Van der Valk in Deventer of Apeldoorn. Beide hotels liggen dicht bij Zutphen en zijn daarom een goede uitvalsbasis voor een korte vakantie of een gezellig weekend weg in Zutphen. Met meerdere kamers en suites wordt u hier iedere morgen uitgerust wakker. Bovendien bent u vanuit onze hotels snel in een van de mooiste steden aan de IJssel. Bij ons kiest u uit verschillende arrangementen. Daarnaast zijn we altijd goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Boek daarom een hotel in Zutphen bij onze hotelketen.

Boek een hotel nabij Zutphen

 • Hotel Deventer

  Hotel Deventer

  • 140 luxe suites en eigentijdse kamers
  • Omringd door groen en prachtig uitzicht over Deventer
  • Restaurant, gezellige hotelbar en zonnig terras

  Hotel Deventer is sinds januari 2021 geopend. Het hotel is gunstig gelegen aan de A1 en grenst aan een prachtig bosrijk gebied.

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  • Een modern Wellness center en binnenzwembad
  • Gratis gebruik van fitness center
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Ontdek natuurgebied de Veluwe

  Ruime kamers en stijlvolle suites. Valk Exclusief hotel Apeldoorn biedt u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van mag komen genieten.

Overnachten Zutphen - wat is er te doen?

In Zutphen overnachten? Dit betekent dat u overdag op stap gaat om de stad te ontdekken. Zutphen is een bijzondere Hanzestad en heeft om die reden een rijke historie. Dit valt direct op zodra u door de binnenstad wandelt. In het verleden was Zutphen dan ook een belangrijke handelsstad waar heel wat goederen passeerden. Beroemd zijn de stadsmuren en de Berkelpoort. Maakt u graag een wandeling langs het water? Dan is de IJsselkade een mooie locatie om van de IJssel te genieten. De stad vanaf het water bekijken? Dit is mogelijk door een tocht te maken met een zogenaamde fluisterboot. En ook leent Zutphen zich uitstekend voor een heerlijke lunch of een middag borrelen in de zon. Boek daarom snel een hotel Zutphen bij Van der Valk.

Hotel Zutphen boeken? Logeer bij Van der Valk

Comfortabel overnachten in een hotel Zutphen? Wij zijn hét antwoord op uw zoektocht en verwelkomen u graag in Deventer of Apeldoorn. Bij ons geniet u van een prachtige hotelkamer of suite inclusief royale badkamer. Iedere morgen serveren we een kakelvers ontbijt en in de avond schuift u aan in ons eigen restaurant. Dit betekent dat u volledig wordt ontzorgd door ons enthousiaste team van medewerkers. Ook voor een hotel Zutphen sauna zit u bij ons goed. U kunt dus perfect op adem komen of maximaal genieten van een romantisch weekend weg in Zutphen. Kortom: boek een arrangement in een hotel Zutphen en laat u door ons in de watten leggen. We ontvangen u graag in een van onze hotels!

Meer informatie over onze hotels