Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Middelburg
Hotel Goes
Ontdek Zeeland

Hotelovernachting bij Van der Valk in Zeeland

Zee, strand, duinen, zout: we heten u graag welkom in Zeeland! Twee prachtige steden met veel rijksmonumenten, de mogelijkheid om te shoppen en natuurlijk dicht bij het strand gelegen. Omdat er in Zeeland en omgeving zoveel te doen en te beleven is zult u na een dagje stad graag nog een keer terugkomen. Een hotelovernachting in Zeeland biedt dan de mogelijkheid om meer tijd te hebben om in en rond de stad te spenderen. Bij Van der Valk kunt u een luxe hotelovernachting boeken, zodat u de kans krijgt om in alle rust Zeeland en omgeving te verkennen.

Bekijk alle hotels in Zeeland

  • Hotel Middelburg

    Hotel Middelburg

    Bij het Van der Valk Hotel Middelburg staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Dit resulteert in een fantastisch verblijf. Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes. U ligt op korte afstand van het strand en een tal van activiteiten.

  • Hotel Goes

    Hotel Goes

    Hotel Goes is gelegen bij de Zeeuwse stranden en in de gezellige winkelstad Goes. Het hotel biedt u luxe kamers en een ontspannen sfeer. Het hotel beschikt oer 131 ruime kamers en suites. Tevens kunt u genieten in het sfeervolle restaurant.

Overnachting bij Van der Valk in Zeeland

Wanneer u een overnachting in ons hotel gaat boeken merkt u al snel dat u van verschillende hotelaanbiedingen bij Van der Valk kunt profiteren. Zo kunt u doorgaans van diverse arrangementen gebruikmaken en bijvoorbeeld uw overnachting combineren met een culinair diner of met een bezoek aan een museum. Met een e-bike-arrangement combineert u uw hotelovernachting met het huren van een elektrische fiets, en kunt u bijvoorbeeld vanaf uw hotel in Middelburg naar het strand van Vlissingen of Dishoek fietsen of een bezoek brengen aan de markt in Zoutelande. Dankzij de e-bike heeft u minder last van de wind die van zee komt en heeft u na afloop van uw fietstocht nog volop energie over voor een uitgebreid diner of gezellig avondje in het restaurant van uw hotel.

Optimaal genieten van uw hotelovernachting

Niet alleen het strand, de duinen en de zee zijn het ideale recept om bij te komen van de stress van alledag. Ook het hotel biedt voldoende mogelijkheden om volledig te kunnen ontspannen. Zo kunt u tijdens uw hotelovernachting genieten van ruime hotelkamers met koffie- en theefaciliteiten op elke kamer en is er gratis internet. Voor de kinderen is er naast het terras van het hotel een gevarieerde speeltuin aanwezig. In deze speeltuin kan uw kind kennismaken met de uitdagende klim- en klautermogelijkheden, terwijl u geniet van een kopje verse koffie.

Meer informatie over onze hotels