Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels Sneek

Sneek is een van de mooiste plaatsen van Nederland. Wilt u een weekendje genieten van deze gezellige stad en haar prachtige omgeving? Boek dan een verblijf bij Valk Exclusief hotel Sneek. In ons luxe hotel in Sneek, kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide wellness en heerlijk eten in het gezellige restaurant. Tijdens uw verblijf in het Valk Exclusief hotels Sneek centrum, kunt u een middagje winkelen of een middag doorbrengen in een van de musea in de stad. Boek een verblijf in ons hotel Sneek en geniet binnenkort van een welverdiend weekendje weg met uw partner, vrienden of het hele gezin.

Boek hotel Sneek

Een van de mooiste hotels Sneek

Valk Exclusief hotels Sneek, is een van de mooiste hotels van de stad. Het hotel heeft 114 royale kamers en suites, waar u kunt genieten van een ontspannen vakantie. Rondom de stad kunt u wandelen of fietsen langs een van de vele routes in de natuur of zeilen in één van de mooie meren dat Friesland biedt. Na een drukke dag komt u helemaal tot rust in ons hotel: maak gebruik van de uitgebreide wellness. Sluit de dag af met een diner in ons charmante à la carte restaurant en eindig met een drankje in de hotelbar. Het personeel van hotel Sneek, zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens uw verblijf. Vraag om tips op gebied van restaurants en uitjes in de omgeving of ga zelf op avontuur en laat u verrassen door het pittoreske Sneek.

Een welverdiende vakantie

Bent u toe aan een vakantie, dan zijn onze hotels Sneek een uitstekende keuze. In het altijd gezellige Friesland is genoeg te beleven. Valk Exclusief hotels vindt u buiten Sneek natuurlijk ook in andere Friese steden wanneer u wil overnachten in Friesland. Gaat u op vakantie met het hele gezin, boek dan een speciale familiekamer in hotels Sneek. In deze kamers is genoeg ruimte voor iedereen en kunnen de volwassenen ’s avonds lekker napraten in het lounge gedeelte, als de kinderen slapen. Heeft u iets te vieren samen met uw partner, doe dat dan in onze hotels in Sneek. Kies voor een kamer met bubbelbad en bestel een fles champagne. Of het nu gaat om een verjaardag, promotie, jubileum of andere belangrijke gebeurtenis: het leven is te kort om het niet te vieren. Geniet van een welverdiende vakantie in ons luxe hotel, de topper onder de hotels Sneek!

Meer informatie over onze hotels