Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Zandvoort of omgeving

Zandvoort is een gezellige badplaats, waar u heerlijk kunt ontspannen of activiteiten op het strand kunt ondernemen. Zandvoort is dan ook ideaal voor een weekendje weg met uw partner, gezin of vrienden. Wilt u in Zandvoort overnachten? Vanuit verschillende hotels bereikt u binnen de kortste keren het circuit en het mooie strand van Zandvoort.

Boek overnachten Zandvoort

 • Hotel Haarlem

  Hotel nabij Zandvoort

  Hotel Haarlem

  • 222 ruime en luxe suites
  • Sfeervol restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Wellness- en fitness center
  • Fiets- en E-Chopper verhuur

  Hotel Haarlem is de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust bij Zandvoort. Het hotel ligt op steenworp afstand van badplaatsen Zandvoort en Bloemendaal.

 • Arrangementen

  Strand hotels

  Arrangementen

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x uitgebreid ontbijt
  • 2x driegangendiner

  Even heerlijk uitwaaien op het strand. De leukste arrangementen bij onze hotels nabijgelegen de kustlijn vindt u hier.

 • Hotels bij het strand

  Uitgelicht

  Hotels bij het strand

  Wilt u graag een dag naar het strand? Dan is een verblijf bij een Valk Exclusief hotel dicht bij de kustlijn wat u zoekt.

  Maak samen een strandwandeling en geniet van de zomerse zon. Dat doet u bij ons in luxe op de Nederlandse stranden.

Overnachten Zandvoort in een luxueus hotel

Zandvoort is een populaire bestemming, onder andere vanwege het beroemde Formule 1 circuit. Wilt u uw bezoek aan Zandvoort combineren met een overnachting in een luxueus hotel? Bezoek dan eens Hotel Haarlem. Vanuit dit hotel bereikt u binnen 25 minuten Zandvoort en beschikt u bovendien over de perfecte uitvalsbasis om ook het historische stadshart van Haarlem te ontdekken. Daarnaast beschikt het hotel over een sfeervol restaurant, mooie en moderne kamers én is de ligging ook nog eens zeer gunstig. Wilt u niet alleen overnachten Zandvoort of omgeving, maar ook een complete minivakantie beleven? Bezoek dan Hotel Akersloot. Vanuit dit hotel bent u in ongeveer 30 minuten in Zandvoort. Daarnaast vindt u hier ook andere kustplaatsen in de omgeving, zoals Castricum aan Zee. Bovendien is Hotel Akersloot uitgerust met een binnenzwembad, een fitnessruimte en wellnessfaciliteiten. Het hotel is ten slotte voorzien van luxe themakamers met whirlpool of regendouche!

Overnachten Zandvoort: voel uw even toerist in eigen land!

Wilt u overnachten Zandvoort of omgeving, maar tegelijkertijd ook andere uitjes in Noord-Holland ondernemen? Dan zijn Hotel Schiphol, Hotel Amsterdam Zuidas en Hotel Oostzaan dé ideale keuzes! Vanuit deze hotels bent u in ongeveer 40 minuten in Zandvoort, maar bent u ook binnen de kortste keren in het centrum van Amsterdam. Deze hotels zijn dan ook ideaal als u zich echt even toerist in eigen land wilt voelen en de toeristische attracties in de hoofdstad wilt bezoeken. Tot slot bevindt ook Hotel Leiden zich op zo’n 40 minuten afstand van Zandvoort. Dit hotel beschikt over een mooi terras aan het water en natuurlijk ook over alle overige benodigdheden die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Overnachten Zandvoort doet u dan ook luxueus en in stijl, wanneer u kiest voor een van deze exclusieve hotels nabij Zandvoort.

Meer informatie over onze hotels