Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Deventer

Lekker en gezond dineren in Deventer? U bent meer dan welkom in het Van der Valk restaurant Deventer. Het hotel-restaurant grenst direct aan de A1 en ligt bovendien in een bosrijke omgeving. Vooraf kunt u dus altijd heerlijk een wandeling maken in de natuur. Dineren doet u natuurlijk in een sfeervolle ruimte en in de zomer kan dit ook op het terras. Een enthousiast restaurant- en keukenteam staat klaar om u een fijne en culinaire avond te bezorgen. Een diner combineren met een hotelovernachting? Boek vooral een nachtje of weekendje weg en geniet van een heerlijk uitje in de mooie stad Deventer. De stad heeft van alles voor u in petto voor een bevredigend verblijf.

Eten en drinken bij onze restaurants

Uit eten Deventer

Deventer is een fantastische stad om uit eten te gaan. Bovendien beschikt de grootste stad in Salland over allerlei prachtige bezienswaardigheden. Een stadswandeling is daarom altijd een aanrader. Daarnaast zijn er het hele jaar door inspirerende tentoonstellingen te bezoeken. Is het een regenachtige dag en nodigt het weer niet uit om lekker naar buiten te gaan? U kunt natuurlijk ook fijn komen lunchen in ons restaurant Deventer en in de avond aanschuiven bij het diner. Heeft u wat te vieren, is familie van veraf op bezoek of speurt u naar een fijn restaurant om met uw zakenrelaties een vorkje te prikken? Van der Valk heeft alles in huis voor een geslaagd diner.

Boek een tafel in ons restaurant Deventer

Een avondje heerlijk dineren in een gezellige setting? We heten u graag welkom in ons mooie restaurant Deventer. Met een uitgebreide menukaart valt er genoeg te kiezen. We serveren er graag een passende wijn bij. Besluit u om een nachtje te logeren in het hotel? Kies tijdens uw verblijf uit meerdere faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf. Maak gebruik van de fitnessruimte of neem een duik in het binnenzwembad op de negende etage. Vanuit het water heeft u een schitterend uitzicht over de stad Deventer. Uit eten Deventer is altijd een fantastische belevenis, vooral wanneer u kiest voor ons restaurant Deventer. Kom daarom een hapje eten in het eerste energieneutrale en aardgasloze Van der Valk restaurant Deventer en boek uw tafel online!

Meer informatie over Hotel Deventer