Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Uit eten

Dineren in een sfeervolle ambiance? Ga uit eten bij Van der Valk en kies uit verschillende mogelijkheden. Stel met à la carte zelf uw diner samen met behulp van onze menukaart. Bij à la carte bent u niet gebonden aan een bepaald menu, maar kiest u waar u trek in heeft! Profiteren van het lekkerste eten dat onze chefs voor u klaarmaken? Bij live cooking worden de meest smaakvolle gerechten direct voor uw neus bereid. Dit is een uitstekende keuze wanneer u met een groepje mensen of familie bent en graag met elkaar geniet van een culinaire avond. Kortom: uit eten in een van onze restaurants biedt allerlei mogelijkheden voor een fantastische avond!

De mogelijkheden bij een Van der Valk restaurant

 • À la carte

  À la carte

  Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze restaurants zijn de ideale locatie voor een uitgebreid diner.

 • Live cooking buffet

  Live cooking buffet

  Kom in het weekend genieten van ons live cooking-spektakel. Ideale gelegenheid om met uw partner, familie of vriendengroep uitgebreid een culinaire avond te beleven.

 • Restaurant voordeel

  Restaurant voordeel

  Profiteer van korting met uw Restaurant ID bij al onze hotels. Bekijk het gerecht van de chef, de dinerdeal (driegangendiner) en onze wijndeals.

Uit eten in de buurt

Lekker uit eten dichtbij huis? Van der Valk hotel-restaurants bevinden zich overal in Nederland. Ga online op zoek naar een restaurant bij u in de buurt en reserveer eenvoudig een tafel via de website. Profiteren van een aantrekkelijke korting op uw avondje uit? Maak gebruik van een persoonlijke kortingsvoucher en selecteer een van de deelnemende restaurants. De dinerdeal is goed te combineren met een aantrekkelijke wijndeal. Op die manier geniet u van een fantastisch inclusief een bijpassend wijnarrangement. Uit eten in onze restaurants is daarom altijd een feestje. Reis met uw geliefde, familie of vrienden af naar Van der Valk en kom ontspannen dineren in een prettige omgeving!

Uit eten bij Van der Valk

Tijdens een avondje uit eten wordt u graag in de watten gelegd. De chef-koks uit onze keuken laten u graag kennismaken met allerlei culinaire hoogstandjes. Naast vertrouwde klassiekers zoals vlees en vis is het ook een optie om bij ons vegetarisch en vegan te eten! Vanzelfsprekend houden we rekening met eventuele dieet- of allergiewensen. Welk diner het ook wordt, onze gastvrije bediening zorgt ervoor dat het u nergens aan ontbreekt. Verder hebben we ook speciale kindermenu's en is het een optie om uit eten te combineren met een nachtje of weekendje weg. Dankzij onze royale slaapkamers en suites komt u niets tekort. Maak vooral een keuze uit de deelnemende hotels en boek een restaurant naar keuze voor een avondje à la carte of live cooking. We zien u graag verschijnen!

Meer informatie over ons eten & drinken aanbod