Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiepark Biddinghuizen

Op zoek naar vakantiepark Biddinghuizen? Ga liever voor luxe en kies voor ons hotel in Harderwijk. U zit dan in de omgeving van Biddinghuizen en ontvangt de comfort die u van ons mag verwachten. Het hotel heeft een gunstige ligging nabij de Veluwe. En anders dan een vakantiepark Biddinghuizen, biedt het hotel nog veel meer gemak en service. Wat dacht u van royale kamers, uitgebreide ontbijtbuffetten en een gezellige, ongedwongen hotelbar? Hotel Harderwijk is de fijne plek waar u naar op zoek bent voor een overnachting.

Bekijk ons vakantiepark Biddinghuizen

 • Culinair

  Culinair
 • Natuur

  Natuur
 • Gezelligheid

  Gezelligheid
 • Hotel Harderwijk

  Hotel Harderwijk

Waarom hotel Harderwijk en geen vakantiepark Biddinghuizen?

Als u houdt van luxe, comfort, ontspanning, gemak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is de keuze voor ons hotel makkelijk gemaakt. Een vakantiepark Biddinghuizen biedt u deze factoren natuurlijk ook, maar in mindere mate. Vanuit uw hotelkamer loopt u in de ochtend zo naar het uitgebreide ontbijtbuffet. Er komt voor u geen werk aan te pas, u hoeft enkel keuzes te maken tussen al het lekkers. Bij Biddinghuizen vakantiepark zult u zelf aan de slag moeten voor uw ontbijt. En wat dacht u van onze diverse, royale kamers? De kamers zijn van alle gemakken voorzien en de één is nog luxer dan de ander. In alle kamers zijn standaard een ligbad, aparte douche, 42 inch flatscreen, wifi en airconditioning aanwezig. Aan alle voorwaarden is voldaan om u een goede nachtrust te bieden. Redenen genoeg om voor Hotel Harderwijk te kiezen in plaats van vakantiepark Biddinghuizen.

Omgeving

Vanuit ons hotel maakt u allerlei leuke uitstapjes. Een bezoekje aan de natuur mag natuurlijk niet missen als u zo dichtbij de Veluwe zit. Maar ook de pittoreske dorpjes aan de Zuiderzee zijn zeker het bezoeken waard. En als u een liefhebber bent van wellness resorts, dan kunt u uw geluk niet op in deze omgeving. U heeft meer dan genoeg keuze uit diverse resorts in de buurt. En het hotel ligt dichtbij Biddinghuizen, de plaats die bekend staat om haar grote festivalterrein. Gaat u in augustus naar Lowlands bijvoorbeeld en wilt u niet op de camping daar verblijven of in een vakantiepark Biddinghuizen, dan is hotel Harderwijk een fantastisch alternatief. Bekijk nu onze aantrekkelijke arrangementen en wie weet verwelkomen we u binnenkort in ons hotel.

Boek Hotel Harderwijk