Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Duiven
Hotel Duiven
Dineren in stijl
Luxe kamers & suites
Genieten in onze hotelbar
Ontspannen op hoogte
Vergaderen naar uw wens

Van der Valk Arnhem

Met een voordelig verblijf in Duiven, een Van der Valk hotel dichtbij Arnhem, bent u verzekerd van een ontspannen ervaring in een luxe hotel met veel extra (en gratis) voorzieningen. Zo kunt u tijdens een verblijf in ons Van der Valk hotel in Duiven gebruik maken van een ruime kamer waarin u van alle gemakken bent voorzien. Natuurlijk kunt u als onze gast gratis gebruik maken van onze faciliteiten. Zo ontspant u na een dagje uit heerlijk in ons wellness center, start u de dag fris in de professionele fitnessruimte, of neemt u een duik in ons mooie zwembad. Bij Van der Valk bij Arnhem is ontspannen onvermijdelijk!

Boek Van der Valk Arnhem

Hotel Duiven bij Arnhem A12

Hotel Duiven bij Arnhem A12

  • 148 kamers en suites met whirlpool en/of rainshower
  • Sfeervol à la carte restaurant en stijlvolle hotelbar
  • Modern wellness center, fitnessruimte en zwembad
  • Jack's Casino

Beleef de Gelderse gastvrijheid. Een unieke locatie met alle comfort die u van een 4-sterren hotel verwacht.

Boek hier

Een perfecte vergaderlocatie dichtbij Arnhem met extra faciliteiten

Ons hotel bij Arnhem in Duiven heeft een goede ligging ten opzichte van de snelweg. U kunt na een zakelijke bijeenkomst of vergadering snel weer op pad. Desgewenst helpen wij u graag bij het organiseren van uw conferentie of presentatie. Koppel een vergadering aan een heerlijk ontbijt en maak gebruik van ons buffet, of laat het ontbijt verzorgen in uw vergaderruimte. Natuurlijk is het tevens mogelijk om de lunch te gebruiken. Wilt u een teambuildingsdag organiseren? Dan kunt u gebruik maken van huurfietsen. Ons team helpt graag met leuke tips voor de invulling van uw programma dichtbij Van der Valk in Arnhem.

Een ideale trouwlocatie Arnhem

Verwelkom uw gasten in ons hotel bij centrum Arnhem en koppel uw bijzondere feest aan een luxe verblijf in een van onze suites. Wij ontzorgen u volledig en maken het mogelijk om tijdens uw verblijf volledig te ontspannen en na te genieten bij een Van der Valk bij Arnhem. Gasten die van ver komen, of liever niet de weg op gaan na uw feest kunnen natuurlijk gebruik maken van een van onze voordelige arrangementen. Tevens bieden wij voordelige familiekamers. Na het uitslapen wacht ons uitgebreide ontbijtbuffet of een verse lunch.

Van der Valk bij Arnhem: Duiven is ideaal

Wilt u gezellig shoppen in het sfeervolle centrum van Arnhem? Of bezoekt u de leuke Burgers Zoo, dichtbij ons Van der Valk Arnhem hotel? Kies na uw dagje uit voor een voordelige maaltijd van onze uitgebreide kaart en stap in uw luxe bed in een van onze ruime en comfortabele kamers. Graag tot ziens bij Van der Valk Arnhem in Duiven!

Liever toch een ander hotel boeken? Lees meer informatie over Van der Valk Katwijk.

Meer informatie over onze hotels