Direct naar de contentDirect naar de footer

Weg met kerst met gezin

Kerstmis is een van de leukste feestdagen van het jaar. Cadeautjes uitwisselen met het gezin, gezellig bij elkaar zijn en als het even kan heerlijk tafelen. Wilt u dit jaar met kerst weg en het extra gezellig vieren zonder zelf de handen uit de mouwen te steken? Kies dan voor een weekendje weg met kerst bij een van onze Van der Valk hotels. Net zoals elk jaar pakt Van der Valk ook deze kerst weer uit met tal van opties om weg met kerst met gezin te zijn.

Boek een weekendje weg met kerst

Waar wilt u verblijven tijdens uw weekendje weg kerst?

Valk Exclusief heeft heel wat vestigingen verspreid over het land en in Duitsland. Zo kunt u ervoor kiezen een stukje van ons eigen land te herontdekken tijdens kerst weekend weg, maar ook voor weg met kerst met gezin in Duitsland. Niet voor niets staan onze oosterburen er immers om bekend het kerstland bij uitstek te zijn. Elk Valk Exclusief hotel biedt niet te missen kerstarrangementen aan om weg met kerst met gezin te zijn.

Weg met kerst met gezin: de arrangementen

Al aan het plannen om weg met kerst met gezin te zijn? Bekijk dan even de vele kerstarrangementen van Van der Valk voor een geslaagd weekendje weg kerst. Deze komen inclusief een gezellig diner, een luxueuze overnachting of zelfs een kerstbrunch. In sommige Valk hotels kunt u bovendien genieten van extra activiteiten in het restaurant, speciaal voor de kleintjes. Maak op uw gemak uw keuze wanneer u met de kerst weg wil.

Met kerst weg

Weg met kerst met het gezin bij Van der Valk is een keuze waar u geen spijt van krijgt. Geniet bijvoorbeeld van ons kerst Live Cooking concept, waar u kiest wat u wilt eten en onze chefs voor uw neus het gerecht bereiden. Ook goed om te weten: bij Van der Valk zijn top cadeaus verkrijgbaar, zoals een cadeaukaart, een speciale Valk versie van Monopoly en leuke leesboekjes voor de kids. Zo bent u verzekerd van een geslaagd kerst weekend weg.

Gezellig weg met kerst met gezin? Bekijk de exclusieve aanbiedingen en arrangementen van Van der Valk en boek uw droomkerst.

Meer informatie over onze hotels