Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Weg met kerst met gezin

Kerstmis is een van de leukste feestdagen van het jaar. Cadeautjes uitwisselen met het gezin, gezellig bij elkaar zijn en als het even kan heerlijk tafelen. Wilt u kerst dit jaar extra gezellig vieren zonder zelf de handen uit de mouwen te steken? Kies dan voor een weekendje weg met kerst bij een van de Van der Valk hotels. Net zoals elk jaar pakt Van der Valk ook dit jaar weer uit met tal van opties om weg met kerst met gezin te zijn.

Bekijk onze kerstarrangementen

Waar wilt u verblijven?

Van der Valk heeft heel wat vestigingen verspreid over het land en in Duitsland. Zo kunt u ervoor kiezen een stukje van ons eigen land te herontdekken tijdens kerst, maar ook voor weg met kerst met gezin in Duitsland. Niet voor niets staan onze oosterburen er immers om bekend het kerstland bij uitstek te zijn. Elk Van der Valk Exclusief hotel biedt niet te missen kerstarrangementen aan om weg met kerst met gezin te zijn.

Weg met kerst met gezin: de arrangementen

Al aan het plannen om weg met kerst met gezin te zijn? Bekijk dan even de vele kerstarrangementen van Van der Valk. Deze komen inclusief een gezellig diner, een luxueuze overnachting of zelfs een kerstbrunch. In sommige Van der Valk hotels kunt u bovendien genieten van extra activiteiten in het restaurant. Maak op uw gemak uw keuze.

Live cooking en meer

Weg met kerst met het gezin bij Van der Valk is een keuze waar u geen spijt van krijgt. Geniet bijvoorbeeld van ons kerst Live Cooking concept, waar u kiest wat u wilt eten en onze chefs voor uw neus het gerecht bereiden. Ook goed om te weten: bij Van der Valk zijn topcadeaus verkrijgbaar, zoals een cadeaukaart, een speciale versie van monopoly en een heerlijk kookboek.

Gezellig weg met kerst met gezin? Bekijk de exclusieve aanbiedingen en arrangementen van Van der Valk en boek uw droomkerst.

Meer informatie over onze hotels