een feestelijke kerst
Bij Van der Valk

een feestelijke kerst Bij Van der Valk - Valk Exclusief

Een spetterende nieuwjaarsviering

Feestdagen

Ook in 2017 bent u tijdens de feestdagen weer van harte welkom bij de Valk Exclusief Hotels & Restaurants. Met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen kunt u dit jaar weer genieten zonder zorgen. Elk Valk Exclusief hotel biedt u meerdere mogelijkheden aan om de kerst dit jaar weer tot een feest te maken. 

Meld u aan voor onze Valk Exclusief nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze Kerst arrangementen en activiteiten.

Fijne feestdagen!

sfeervol genieten met uw familie

Kerstdiner

Bij Valk Exclusief kunt u met al uw familie en vrienden genieten van heerlijke feestdagen. Bekijk de mogelijkheden bij verschillende Valk Exclusief hotels voor de feestdagen.

Bekijk de deelnemende hotels

kerstarrangementen

Na een gezellig diner overnachten bij een van onze Valk Exclusief hotels? Hier vindt u een overzicht van alle kerstarrangementen.

Bekijk de deelnemende hotels

grenzeloos genieten
Onbeperkt kiezen

Kerst Live cooking

Live cooking is een bekend en geslaagd concept van Valk Exclusief. Onze koks bereiden voor uw neus de heerlijkste gerechten, die u uitkiest! Met kerst is dit alles natuurlijk extra spectaculair. Kerst Live cooking bij Valk Exclusief staat garant voor een gezellige kerst!

Bekijk de deelnemende hotels

KerstBrunch

De Van der Valk Exclusief hotels bieden ook een prachtige kerstbrunch aan. Een lust voor het oog en de maag. Schuif aan met al uw familie en vrienden en geniet van een geheel verzorgde kerstbrunch. Bekijk het aanbod van de verschillende hotels en reserveer bij uw favoriete Van der Valk hotel.

Bekijk de deelnemende hotels

Feestelijke Arrangementen

Knallend het Nieuwjaar in!

Gelukkig Nieuwjaar! Met de feestdagen is het extra gezellig om eens met zijn allen erop uit te gaan. Boek nu een Nieuwjaars arrangement bij een van onze hotels en ervaar een feestelijk begin van het nieuwe jaar met familie en vrienden!

Bekijk de deelnemende hotels

Kerstmagazine 2017

Ons nieuwe kerstmagazine ligt vanaf volgende week in alle Valk Exclusief Hotels.Lees hem alvast online en laat u inspireren voor heerlijke feestdagen bij onze Valk Exclusief Hotels en Restaurants!

Download het nieuwe kerstmagazine
Wij maken gebruik van cookies.