Direct naar de contentDirect naar de footer
Join the club!
Join the club!

Maak je eigen Kids ID aan

Valk Kids Club programma

Wil jij ook sparen voor leuke gadgets en fijne voordelen en/of korting bij geselecteerde en aangesloten attracties, musea en bezienswaardigheden? Word dan lid van de Valk Kids Club met jouw eigen Kids ID en ontvang je Valk Kids Clubcard & verjaardagskaart in de bus. Wanneer je jouw verjaardagskaart inlevert ontvang je een gratis kindermenu bij onze Valk Exclusief restaurants.

Nog geen Kids ID? Maak deze aan met het Valk Account van je (groot)ouders!

Ja, ik wil een Kids ID

Wat zijn de voordelen?

 • Voordelen Kids Account

  Met je eigen Valk Kids account heb je de volgende voordelen:

  • Gratis kindermenu: In de week voor je verjaardag ontvang je een verjaardagskaart met als kado: Gratis kindermenu bij inlevering!
  • Voordelen en/of korting bij attracties: Met je Valk Kids Clubcard ontvang jefijne voordelen en/of korting bij geselecteerde en aangesloten attracties, musea en bezienswaardigheden door heel Nederland!
 • Voordelen Kids in het restaurant

  Als je je Kids ID toont in het restaurant heb je de volgende voordelen:

  • Gratis Toeki-beker: je ontvangt in een Valk Exclusief restaurant bij elk kindermenu een ijsco beker om mee naar huis te nemen. Spaar ze alle 6!
  • Gratis kado uitzoeken: Na elk bezoek en kidsmenu krijg je een digitale stempel door de bediening in jouw paspoort toegevoegd. Bij 6 stempels is je paspoort vol en kun je een kado in de webshop uitzoeken!
  • Gratis presentje: Bij elk kindermenu krijg je een placemat waarop Toeki activiteiten beleeft in een provincie. Lever de ingevulde kleurplaat in bij de receptie en je krijgt daar een presentje.
  • Kans op €50,- Valk Cadeaucard: Wanneer je de placemat mee naar huis neemt en per post opstuurt, maak je kans op een leuke prijzen, zoals een €50,- Valk Cadeaucard. Onder alle inzendingen verloten we elke maand leuke prijzen.
Landelijke voordelen Kids Clubcard

Landelijke voordelen Kids Clubcard

Een dag als prins(es) door het grootste kasteel van Nederland banjeren, kijkje nemen in de onderwaterwereld in het Dolfinarium of racen bij Coronel. Voor elke leeftijdsgroep wat wils om pret te maken, maar er ook wat van op te steken.

Met het aanmaken van een Kids ID onder het Valk Account van de (groot)ouders, krijgt de kleine doerak zijn eigen Valk Kids Clubcard thuisgestuurd. Hiermee ontvangen ze hele fijne voordelen en/of kortingen bij onze geselecteerde attracties en partners!*

* Momenteel hebben vele attracties tijdelijk een aangepast beleid en kunnen nog maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen i.v.m. de nieuwe regelgeving.

Ik wil meer weten
Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Met het aanmaken van een Kids ID onder het Valk Account van de (groot)ouders, ontvangt u voor uw kleine doerak een verjaardagskaart op de mat. Neem de verjaardagskaart mee naar één van onze Valk Exclusief restaurants en de jarige job ontvangt bij een gratis kindermenu!

Ik heb de kaart ontvangen
Stempels sparen

Stempels sparen

Spaar stempels in je Valk Kids paspoort met je Kids ID voor leuke gadgets en producten! Je ontvangt een stempel in je digitale Valk Kids paspoort bij een kidsmenu in één van onze Valk Exclusief restaurants.

Kan je nu al niet wachten? Lever je placemat in bij de receptie met al je gegevens en ontvang meteen al een leuk presentje!

Ik heb een volle stempelkaart
Hoe werkt 't?

Hoe werkt 't?

Vraag aan de bediening om je stempel toe te voegen aan jouw paspoort van je Kids ID. Dit kan door je clubcard te overhandigen of jouw Kids ID te tonen op mobiel aan de bediening. Zij zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat jouw stempel aan je paspoort in je Kids account wordt toegevoegd, deze vind je direct digitaal terug onder je Kids ID.

Bij 6 stempels heb je je paspoort vol en ontvang je een unieke kortingscode die je eenmalig kan verzilveren in de webshop voor gratis geselecteerde Valk Kids Club producten. Maak een keuze uit onze voorleesboeken, knuffels en nog veel meer, en krijg deze gratis thuisgestuurd!

Lekker leren koken

Lekker leren koken

Houd je graag van koken? Of is handenarbeid helemaal jouw ding en zit jij liever te knutselen aan de keukentafel? Kenny heeft leuke recepten & knutselitems om samen met je zus(je) of broer(tje) je thuis lekker uit te sloven!

Bekijk en download Kenny's knutselitems en wordt de sterrenchef bij jouw thuis met Kenny's lekkerste gerechten! Daarnaast maak je kans op een prijs als je jouw kleurplaat instuurt.

Ik wil met Kenny Koken