Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Kidsclub programma

Wilt uw kind ook sparen voor leuke gadgets en fijne voordelen en/of korting bij geselecteerde en aangesloten attracties, musea en bezienswaardigheden? Word dan lid van de Valk Kidsclub met een eigen Kids ID en ontvang een Valk Kidsclubcard & verjaardagskaart in de bus. Wanneer u de verjaardagskaart inlevert ontvangt uw zoon of dochter een gratis kindermenu bij onze Valk Exclusief restaurants.

Nog geen Kids ID? Maak deze aan met het Valk Account van je (groot)ouders!

Ja, ik wil een Kids ID

Wat zijn de voordelen?

 • Voordelen Kids Account

  Met een eigen Valk Kidsaccount heeft uw kind de volgende voordelen:

  • Gratis kindermenu: In de week voor de verjaardag van uw zoon of dochter ontvangt u een verjaardagskaart met als kado: Gratis kindermenu bij inlevering! Let op: in verband met het afgelopen corona jaar is door de familie Van der Valk besloten de verjaardagskaarten niet meer op te sturen tot nadere berichtgeving. Onze excuses voor het ongemak.
  • Voordelen en/of korting bij attracties: Met een Valk Kidsclubcard ontvangt ufijne voordelen en/of korting bij geselecteerde en aangesloten attracties, musea en bezienswaardigheden door heel Nederland!
 • Voordelen Kids in het restaurant

  Wanneer u uw Kids ID toont in het restaurant heb je de volgende voordelen:

  • Gratis Toeki-beker: uw kind ontvangt in een Valk Exclusief restaurant bij elk kindermenu een ijsco beker om mee naar huis te nemen. Spaar ze alle 6!
  • Gratis kado uitzoeken: Na elk bezoek en kidsmenu ontvangt u een digitale stempel door de bediening in het paspoort toegevoegd. Bij 6 stempels is het paspoort vol en kan uw kind een kado in de webshop uitzoeken!
  • Gratis presentje: Bij elk kindermenu een placemat waarop Toeki activiteiten beleeft in een provincie. Lever de ingevulde kleurplaat in bij de receptie en uw kind krijgt daar een presentje.
  • Kans op €50,- Valk Cadeaucard: Wanneer u de placemat mee naar huis neemt en per post opstuurt, maakt uw kind kans op leuke prijzen, zoals een €50,- Valk Cadeaucard. Onder alle inzendingen verloten we elke maand leuke prijzen.
Landelijke voordelen Kids Clubcard

Landelijke voordelen Kids Clubcard

Een dag als prins(es) door het grootste kasteel van Nederland banjeren, kijkje nemen in de onderwaterwereld in het Dolfinarium of racen bij Coronel. Voor elke leeftijdsgroep wat wils om pret te maken, maar er ook wat van op te steken.

Met het aanmaken van een Kids ID onder het Valk Account van de (groot)ouders, krijgt de kleine doerak zijn eigen Valk Kids Clubcard thuisgestuurd. Hiermee ontvangen ze hele fijne voordelen en/of kortingen bij onze geselecteerde attracties en partners!*

* Momenteel hebben vele attracties tijdelijk een aangepast beleid en kunnen nog maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen i.v.m. de nieuwe regelgeving.

Ik wil meer weten
Stempels sparen

Stempels sparen

Spaar stempels in het Valk Kidspaspoort van uw kind met het eigen Kids ID voor leuke gadgets en producten! Uw kind ontvangt een stempel in het digitale Valk Kidspaspoort bij elke a la carte kidsmenu, (Live Cooking) brunch of (Live Cooking) diner bij één van onze Valk Exclusief restaurants!

Kunt u nu al niet wachten? Lever de placemat met alle gegevens van uw kind in bij de receptie en ontvang meteen al een leuk presentje.

Hoe werkt 't?

Hoe werkt 't?

Vraag aan de bediening om een stempel toe te voegen aan het paspoort van uw kind zijn of haar Kids ID. Dit kan door de clubcard te overhandigen of de Kids ID te tonen op een mobiele telefoon aan de bediening. Zij zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de stempel aan het paspoort in het Kidsaccount wordt toegevoegd en deze is direct digitaal terug te vinden onder het Kids ID.

Bij 6 stempels is het paspoort vol en ontvangt u een unieke kortingscode via de mail, die u eenmalig kan verzilveren in de webshop voor gratis geselecteerde Valk Kids Club producten. Maak een keuze uit onze voorleesboeken, knuffels en nog veel meer, en krijg deze gratis thuisgestuurd!

Ik heb een volle stempelkaart
Lekker leren koken

Lekker leren koken

Houd je graag van koken? Of is handenarbeid helemaal jouw ding en zit jij liever te knutselen aan de keukentafel? Kenny heeft leuke recepten & knutselitems om samen met je zus(je) of broer(tje) je thuis lekker uit te sloven!

Bekijk en download Kenny's knutselitems en wordt de sterrenchef bij jouw thuis met Kenny's lekkerste gerechten! Daarnaast maak je kans op een prijs als je jouw kleurplaat instuurt.