Direct naar de contentDirect naar de footer

Zwembaden Valk Exclusief

De Van der Valk hotels beschikken over vele luxe faciliteiten. Hier kunt u als gast gebruik van maken. Hieronder ziet u een overzicht van alle Valk Exclusief hotels met zwembad.

Hotel Oostzaan Amsterdam

Hotel Oostzaan Amsterdam

Ter ontspanning vindt u op de 6e etage onze wellness met een balkon en panoramisch uitzicht. Het verwarmde zwembad is uitgerust met aparte kleedruimtes. Er zijn kluisjes zodat u waardevolle spullen veilig op kunt bergen. Vanuit het zwembad heeft u toegang tot de sauna en de stoomdouche.

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

Voor uw ontspanning heeft Hotel Akersloot op de eerste etage een groot binnenzwembad en een fitnessruimte welke geopend zijn van 07:00 uur tot 23:00 uur.

 • Hotel Vianen

  Neem een duik in het splinternieuwe zwembad van Hotel Vianen! Het zwembad is geopend vanaf 07:00 tot 22:00. Naast een luxe zwembad beschikt onze wellness over sauna's, stoomcabine en een fitness ruimte.

 • Hotel Enschede

  Neem tijdens uw verblijf een verfrissende duik in het binnenzwembad. Geniet tijdens het zwemmen van de luxueuze en stijlvolle ambiance. Het daarbij komende uitzicht over Enschede en omgeving maakt het plaatje compleet. Hier kunt u even geheel tot rust komen!

Hotel Dordrecht

Hotel Dordrecht

Op de bovenste etage van Hotel Dordrecht vindt u het verwarmde binnenzwembad, welke dagelijks exclusief is geopend voor hotelgasten.

Hotel Almere

Hotel Almere

Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

Het verwarmde binnenzwembad beschikt over een bijzondere tegelvloer die direct opvalt. Daarnaast is er ook een fontein/waterornament aanwezig die aangezet kan worden. Uiteraard zijn er ook kleedruimtes en douches aanwezig en kunt u op verzoek extra handdoeken via de receptie verkrijgen.

Hotel Maastricht

Hotel Maastricht

Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress. De wellness en het binnenzwembad/whirlpool van Hotel Van der Valk Maastricht zijn in een luxueuze en stijlvolle ambiance ingericht waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten.

 • Hotel Duiven

  Neem een verfrissende duik in het zwembad, gelegen op de 14e etage van Hotel Duiven bij Arnhem A12. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving van Duiven.

 • Hotel Emmen

  Voor uw ontspanning heeft Hotel Emmen op de begane grond een groot binnenzwembad met whirlpool dat geopend is van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Hotel Heerlen

Hotel Heerlen

Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

 • Hotel Schiphol

  U kunt heerlijk ontspannen in het binnenzwembad van Hotel Schiphol op de begane grond. Het binnenzwembad is geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur.

 • Hotel Spier

  Neem een duik in het splinternieuwe zwembad van Hotel Spier. Het zwembad is heerlijk verwarmd en vanuit het bad heeft u een prachtig uitzicht over het Nationaal park Dwingelderveld.