Direct naar de contentDirect naar de footer

Zwembaden Valk Exclusief

De Van der Valk hotels beschikken over vele luxe faciliteiten. Hier kunt u als gast gebruik van maken. Hieronder ziet u een overzicht van alle Valk Exclusief hotels met zwembad.

Hotel Oostzaan Amsterdam

Hotel Oostzaan Amsterdam

Ter ontspanning vindt u op de 6e etage onze wellness met een balkon en panoramisch uitzicht. Het verwarmde zwembad is uitgerust met aparte kleedruimtes. Er zijn kluisjes zodat u waardevolle spullen veilig op kunt bergen. Vanuit het zwembad heeft u toegang tot de sauna en de stoomdouche.

Boek nu een verblijf met zwemfaciliteiten
  • Hotel Enschede

    Neem tijdens uw verblijf een verfrissende duik in het binnenzwembad. Geniet tijdens het zwemmen van de luxueuze en stijlvolle ambiance. Het daarbij komende uitzicht over Enschede en omgeving maakt het plaatje compleet. Hier kunt u even geheel tot rust komen!

Hotel Almere

Hotel Almere

Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

Het verwarmde binnenzwembad beschikt over een bijzondere tegelvloer die direct opvalt. Daarnaast is er ook een fontein/waterornament aanwezig die aangezet kan worden. Uiteraard zijn er ook kleedruimtes en douches aanwezig en kunt u op verzoek extra handdoeken via de receptie verkrijgen.

Boek nu een verblijf met zwemfaciliteiten
Hotel Maastricht

Hotel Maastricht

Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress. De wellness en het binnenzwembad/whirlpool van Hotel Van der Valk Maastricht zijn in een luxueuze en stijlvolle ambiance ingericht waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten.

Boek nu een verblijf met zwemfaciliteiten
Hotel Heerlen

Hotel Heerlen

Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

Boek nu een verblijf met zwemfaciliteiten