Direct naar de contentDirect naar de footer

Werken aan de toekomst

 • Nieuwe wellness Hotel Assen

  Nieuwe wellness Hotel Assen

  Ook gasten van Hotel Assen kunnen binnenkort relaxen in een luxe wellness. Achter het hotel is een compleet nieuw gebouw neergezet om in alle rust te genieten van verschillende sauna’s, het zwembad en meer…

  Lees verder
 • Bouwupdate Hotel Schiphol

  Bouwupdate Hotel Schiphol

  Een jaar na het slaan van de eerste paal bereikt de nieuwbouw van Hotel Schiphol A4 in maart zijn hoogste punt. Een mijlpaal in een bijzondere tijd, zegt Bill van der Valk. ,,Het is een lastige periode nu voor iedereen, maar we zijn blij dat de bouwwerkzaamheden doorgang kunnen vinden."

  Lees verder
 • Bouwupdate Hotel Schiedam

  Bouwupdate Hotel Schiedam

  Sinds de eerste paal in mei 2019 is er al veel werk verzet op de bouwplaats van Hotel Schiedam. Inmiddels is ook het hoogste punt bereikt en is het dak op 65 meter hoogte dicht. Door de huidige maatregelen hebben we dit helaas niet écht kunnen vieren.

  Lees verder
 • Bouw Hotel Schiedam

  Bouw Hotel Schiedam

  Langs de A20 verrijst langzaam maar zeker het nieuwe Hotel Schiedam. Op twaalf hoog is nu al te zien hoe bijzonder het uitzicht straks zal zijn over de Rotterdamse regio.

  Lees verder
 • Bouw Hotel Eindhoven-Best

  Bouw Hotel Eindhoven-Best

  Ondanks de coronacrisis vordert de bouw van Valk Hotel Eindhoven - Best gestaag. De contouren van het hotel bij het viaduct over de A2 worden langzaam maar zeker zichtbaar. Het tweede Valk Exclusief hotel in Brabant hoopt medio 2022 de deuren te openen. Wij geven u een klein kijkje op de bouwplaats.

  Lees verder
 • De stijl van... Nanny & Amber

  De stijl van... Nanny & Amber

  De nieuwe generatie hotels valt op vanwege de trendy interieurs. Valk vrouwen geven er vaak hun persoonlijke touch aan. In de rubriek De stijl van... vertellen zij door wie of wat zij zich laten inspireren.

  Lees verder
 • Hotel Deventer is geopend!

  Hotel Deventer is geopend!

  Iedereen die langs het bedrijvenpark A1 reed tijdens de bouw van Hotel Deventer heeft het langzaam vorm zien krijgen. Door de lockdown en de huidige maatregelen vanuit het RIVM hebben we het hotel niet zo feestelijk kunnen openen als we graag hadden gewild. Wél hebben we stilletjes de deuren geopend van het hotel en hebben de eerste gasten al gebruik gemaakt van de comfort kamers.

  Lees verder
 • In de steigers: Hotel Schiphol

  In de steigers: Hotel Schiphol

  Langs de A4 zijn de contouren van de uitbreiding van Hotel Schiphol al goed zichtbaar. Wij mochten een kijkje nemen op de bouwplaats.

  Lees verder
 • Boerderijwoning met het gemak van Hotel Leeuwarden

  Boerderijwoning met het gemak van Hotel Leeuwarden

  In de nieuwe geschakelde boerderijwoningen van Hotel Leeuwarden geniet u van de vrijheid van een eigen huis met hotelfaciliteiten binnen handbereik.

  Lees verder

Toch liever meer lezen over een andere categorie? Keer terug naar het overzicht.