Direct naar de contentDirect naar de footer

Altijd op de hoogte

Wij geven u graag wat inspiratie voor leuke dingen om te doen tijdens uw verblijf bij een van onze hotels. Neem gelijk ook een kijkje in 'onze keuken' waarin wij u meer vertellen over het bedrijf en de familie.

Ons laatste nieuws

Ons laatste nieuws

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk.

Lees snel verder

Onze uitgelichte items

  • Stedentrip Deventer

    Stedentrip Deventer

    Deventer is de nieuwste stad op de lijst Valk Exclusief hotels. Niet alleen het gloednieuwe hotel is een bezoek waard, ook het centrum moet u gezien hebben. Roos van der Valk vertelt over de rijke historie en verklapt wat haar favoriete plekken zijn.

    Lees verder
  • BOUWUPDATE HOTEL SCHIEDAM

    BOUWUPDATE HOTEL SCHIEDAM

    De buitenkant van het hotel staat bijna helemaal en aan de binnenkant zijn ze druk bezig met de afwerking en inrichting. Zo wordt er hard gewerkt aan de hotelbar, waar een lounge komt die subtiel verwijst naar de haven van Rotterdam. Wie na de opening de lobby binnenstapt, zal bovendien direct terechtkomen in een plaatje.

    Lees verder

In gesprek met

  • Schrijver en televisiemaker Özcan Akyol

    Schrijver en televisiemaker Özcan Akyol

    Tegenwoordig is hij een van de bekendste inwoners van Deventer. Omdat Eus (37), officieel Özcan Akyol, fan is van Van der Valk, zien we schrijver, columnist en televisiemaker in het splinternieuwe Hotel Deventer.

    Lees verder

Eropuit

Inspiratie nodig voor een uitje vanuit een ander hotel? Bekijk hier al onze eropuit blogs.

24 uur in...

  • Hotel Maastricht

    Hotel Maastricht

    Het nieuwe zomernummer van het Valk Magazine ligt weer in onze hotels. We nemen u 24 uur mee door het vernieuwde Hotel Maastricht. De 'nieuwe' eyecatcher van de Limburgse hoofdstad is klaar voor een nieuwe start.

    Lees verder
  • Hotel de Gouden Leeuw

    Hotel de Gouden Leeuw

    In zes jaar tijd is het gebied rondom Hotel de Gouden Leeuw getransformeerd tot een heus Van der Valk-dorp. Met een eigen Versmarkt, Proeflokaal, Boutique Wellness, Natuurboerderij en Pannenkoekenrestaurant. We zijn 24 uur op mini-vakantie in Voorschoten.

    Lees verder
  • De Zeeuw Proeft: in Hotel Heerlen

    De Zeeuw Proeft: in Hotel Heerlen

    Ton de Zeeuw proeft deze keer van alles wat Hotel Heerlen te bieden heeft. Berend volgde het pad van alle jonge Valken en werkte als keukenhulpje in verschillende hotels. Sinds 2020 is hij manager van de vestiging in Heerlen, samen met zijn vriendin Saskia

    Lees verder

Bij meer hotels een kijkje in de keuken nemen? Klik hier

Leestip: Bouwupdate Hotel Schiedam

Leestip: Bouwupdate Hotel Schiedam

De buitenkant van het hotel staat bijna helemaal en aan de binnenkant zijn ze druk bezig met de afwerking en inrichting. Zo wordt er hard gewerkt aan de hotelbar, waar een lounge komt die subtiel verwijst naar de haven van Rotterdam. Wie na de opening de lobby binnenstapt, zal bovendien direct terechtkomen in een plaatje.

Lees snel verder

De familie van...

  • Valk & Visie: Eline en Maxime

    Valk & Visie: Eline en Maxime

    In de rubriek Valk & Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de herfsteditie van 2021 spreken we Eline Cox en Maxime van der Valk. Eline is assistent F&B manager bij Hotel Maastricht en Maxime runt met haar broer Steve en zijn vrouw Sanne Hotel Akersloot.

    Lees verder
  • Ontbijten met Daimy en Bridget

    Ontbijten met Daimy en Bridget

    In de nieuwe editie van Valk Seasons vertellen Daimy en Bridget van der Valk over hun favoriete ontbijt. Ze delen hun favoriete gerechten en meer...

    Lees verder
  • Smaakmaker Mitchel van der Valk

    Smaakmaker Mitchel van der Valk

    In deze rubriek vertelt de nieuwe generatie over haar culinaire voorkeuren. Houden jonge Valken van schnitzels, sushi of...? Waarvoor kunnen we Mitchel van der Valk (23) van Hotel Vianen wakker maken? De lekkerbek onder de Valken kan niet zonder Parmezaan.

    Lees verder

Meer lezen over 'De familie van...'? Klik hier

Werken aan de toekomst

  • Bouwupdate Hotel Schiedam - September

    Bouwupdate Hotel Schiedam - September

    De buitenkant van het hotel staat bijna helemaal en aan de binnenkant zijn ze druk bezig met de afwerking en inrichting. Zo wordt er hard gewerkt aan de hotelbar, waar een lounge komt die subtiel verwijst naar de haven van Rotterdam. Wie na de opening de lobby binnenstapt, zal bovendien direct terechtkomen in een plaatje.

    Lees verder
  • Nieuwe wellness Hotel Assen

    Nieuwe wellness Hotel Assen

    Ook gasten van Hotel Assen kunnen binnenkort relaxen in een luxe wellness. Achter het hotel is een compleet nieuw gebouw neergezet om in alle rust te genieten van verschillende sauna’s, het zwembad en meer…

    Lees verder
  • Bouwupdate Hotel Schiphol

    Bouwupdate Hotel Schiphol

    Een jaar na het slaan van de eerste paal bereikt de nieuwbouw van Hotel Schiphol A4 in maart zijn hoogste punt. Een mijlpaal in een bijzondere tijd, zegt Bill van der Valk. ,,Het is een lastige periode nu voor iedereen, maar we zijn blij dat de bouwwerkzaamheden doorgang kunnen vinden."

    Lees verder

Wilt u meer lezen over de toekomst van Valk Exclusief? Klik hier

Bijzondere collega's

  • Chef Juriaan Boor 25 jaar bij Hotel Vianen

    Chef Juriaan Boor 25 jaar bij Hotel Vianen

    Hij is een echte veteraan in de Valk keuken. Op zijn vijftiende liep de 54-jarige Juriaan Boor al rond in Hotel Katwoude. Daarna volgden Akersloot, de Gouden Leeuw in Voorschoten en Berlijn. De op-en-top Bourgondiër – een chef-kok zoals je je een chef-kok voorstelt – staat nu al 25 jaar in Hotel Vianen.

    Lees verder
  • Van der Valk Vis

    Van der Valk Vis

    Al 35 jaar is zeevisgroothandel J. Thiele & Zn. de vaste leverancier van Valk Exclusief restaurants. Sinds dit jaar is het IJmuidense familiebedrijf onderdeel van het hotelconcern.

    Lees verder
  • Serge Vanherreweghe van Hotel Middelburg en Dordrecht

    Serge Vanherreweghe van Hotel Middelburg en Dordrecht

    Via een omweg keerde Serge terug bij zijn oude stiel. Hij begon in de interieurwereld en nu zet hij de puntjes op de i als hoofd algemene dienst bij Hotel Middelburg én Hotel Dordrecht.

    Lees verder

Chef's Favourites

  • Chef's Favourites: Ruben Vogel

    Chef's Favourites: Ruben Vogel

    Al 22 jaar is Ruben Vogel (45) chef-kok in Valk Hotel Goes. Hoewel hij geboren is in Rotterdam, heeft hij Zeeland definitief in zijn hart gesloten. Hij neemt Ton de Zeeuw mee langs zijn kaart.

    Lees verder
  • Chef's Favourites: Stephan & Emile van der Pluijm

    Chef's Favourites: Stephan & Emile van der Pluijm

    Ze zijn elkaars evenbeeld, geven beurtelings antwoord op vragen en zijn het dan (bijna altijd) roerend met elkaar eens. Voorál als de 41-jarige Stephan en Emile van der Pluijm het over hun vak mogen hebben dat ze al hun hele werkzame leven uitoefenen. Waarvan inmiddels 25 jaar bij Van der Valk.

    Lees verder
Leestip: Hotel Deventer is geopend!

Leestip: Hotel Deventer is geopend!

Iedereen die langs het bedrijvenpark A1 reed tijdens de bouw van Hotel Deventer heeft het langzaam vorm zien krijgen. Door de lockdown en de huidige maatregelen vanuit het RIVM hebben we het hotel niet zo feestelijk kunnen openen als we graag hadden gewild. Maar dat feestje zullen we op een later moment nog wel inhalen. Wél hebben we stilletjes de deuren geopend van het hotel en hebben de eerste gasten al gebruik gemaakt van de comfort kamers.

Lees snel verder

Wist u dat

Uitjes & Tips

Een fijn vooruitzicht

  • Te doen in de herfstvakantie

    Te doen in de herfstvakantie

    Deze herfstvakantie is er genoeg te doen in en rondom onze hotels. We helpen u graag op weg met wat tips.

    Lees verder
  • Stedentrip Deventer

    Stedentrip Deventer

    Deventer is de nieuwste stad op de lijst Valk Exclusief hotels. Niet alleen het gloednieuwe hotel is een bezoek waard, ook het centrum moet u gezien hebben. Roos van der Valk vertelt over de rijke historie en verklapt wat haar favoriete plekken zijn.

    Lees verder
  • Op stap in de meivakantie

    Op stap in de meivakantie

    Deze meivakantie is er genoeg te doen in en rondom onze hotels, ook met de huidige maatregelen. We helpen u graag op weg met wat tips.

    Lees verder

Come join the family

  • Een leerplek voor iedereen

    Een leerplek voor iedereen

    Hotels Vianen, Houten en Utrecht ontvangen een bedankje van het ROC Midden Nederland voor een bijzondere samenwerking. In de afgelopen lockdown(s) is er alles aan gedaan om stagiaires en leerlingen in dienst te houden om studievertraging te voorkomen.

    Lees verder
  • Net als Faiza Rabhioui

    Net als Faiza Rabhioui

    Lijkt het je leuk om te werken bij de grootste horecafamilie van Nederland? Wij geven het woord graag aan onze collega's om je meer te vertellen over hun functie. We spreken deze keer met Faiza Rabhioui; receptiemanager in Hotel Schiphol

    Lees verder
  • Net als Kirsten Koch

    Net als Kirsten Koch

    Lijkt het je leuk om te werken bij de grootste horecafamilie van Nederland? Wij geven het woord graag aan onze collega's om u meer te vertellen over hun functie. We spreken deze keer met Kirsten Koch; medewerker personeelszaken bij Hotel Zwolle.

    Lees verder

Feestdagen

  • Pasen met de kids

    Pasen met de kids

    Pasen; gezellig samen met het gezin brunchen en leuke dingen doen. U kunt natuurlijk een spelletje uit de kast trekken, maar u kunt ook speciale paasspelletjes doen. Wij geven u graag wat inspiratie.

    Lees verder
  • Terugblik 2020

    Terugblik 2020

    2020 is een jaar vol gekke wendingen geweest. Een jaar waarin wij u helaas niet hebben kunnen ontvangen op de manier die u van ons gewend bent. Daarom heeft u misschien een aantal hele bijzondere momenten wel gemist. Wij geven u graag een korte blik in de mooie momenten voor onze hotels in 2020.

    Lees snel verder
  • Wegdromen in onze kerstsuites

    Wegdromen in onze kerstsuites

    Voor veel van onze hotels zijn de kerstbomen in de lobby, restaurant en zalen niet genoeg. Zij transformeren suites tot échte kerstsuites, waar het altijd voelt alsof het kerstavond is.

    Lees verder
  • We versieren het voor u

    We versieren het voor u

    December staat in het teken van feest & gezelligheid samen! Wij zijn daarom al druk bezig geweest met de kerstversiering in onze hotels. We willen er zo lang mogelijk van genieten.

    Lees verder