Direct naar de contentDirect naar de footer

Altijd op de hoogte

Wij geven u graag wat inspiratie voor leuke dingen om te doen tijdens uw verblijf bij een van onze hotels. Neem gelijk ook een kijkje in "onze keuken" waarin wij u meer vertellen over het bedrijf en de familie.

Ons laatste nieuws

Ons laatste nieuws

Ze zijn elkaars evenbeeld, geven beurtelings antwoord op vragen en zijn het dan (bijna altijd) roerend met elkaar eens. Voorál als de 41-jarige Stephan en Emile van der Pluijm het over hun vak mogen hebben.

Lees snel verder

Kijkje in de keuken

 • Berend en Saskia voelen zich thuis in Hotel Heerlen

  Berend en Saskia voelen zich thuis in Hotel Heerlen

  Ton de Zeeuw proeft deze keer van alles wat Hotel Heerlen te bieden heeft. Berend volgde het pad van alle jonge Valken en werkte als keukenhulpje in verschillende hotels. Sinds 2020 is hij manager van de vestiging in Heerlen, samen met zijn vriendin Saskia

  Lees verder
 • Kasteel Bloemendal

  Kasteel Bloemendal

  De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht ook in Kasteel Bloemendal 24 uur meekijken. Wat komt er allemaal kijken bij het onderhouden van een kasteel?

  Lees verder
 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht ook in Hotel Almere 24 uur meekijken. We praten met Sigrid en Robbert van der Valk over het ontstaan en de vernieuwingen van Hotel Almere.

  Lees verder
 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  Het leven is goed in het Brabantse land. Dat willen we natuurlijk zelf even ervaren. De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht daarom in de zomer van 2019 een kijkje komen nemen in het éérste Valk Exclusief hotel in Noord-Brabant.

  Lees verder

Bij meer hotels een kijkje in de keuken nemen? Klik hier

Werken aan de toekomst

De familie van...

 • Elke dag is anders

  Elke dag is anders

  In de rubriek Valk&Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de wintereditie 2020; Saskia van der Valk (27) runt met haar vriend Berend van der Valk Hotel Heerlen. Linsey Manusama (31) heeft met Ben van der Valk de leiding over Hotel Dordrecht.

  Lees verder
 • Werken is ook gewoon gezellig

  Werken is ook gewoon gezellig

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Ives van der Valk aan het woord.

  Lees verder
 • Doen wat ik leuk vind

  Doen wat ik leuk vind

  In elke editie van het Valk Exclusief magazine delen twee "Valken" antwoord op dezelfde vragen in Valk & Visie. In deze editie zijn Bill van der Valk van Hotel Schiphol en Adriaan van der Valk van Hotel Düsseldorf aan het woord.

  Lees verder
 • Ik kan hier zoveel dingen leren

  Ik kan hier zoveel dingen leren

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Puck van der Valk aan het woord.

  Lees verder

Meer lezen over "De familie van..."? Klik hier

Over smaak valt niet te twisten

 • Chef's Favourites: Stephan & Emile van der Pluijm

  Chef's Favourites: Stephan & Emile van der Pluijm

  Ze zijn elkaars evenbeeld, geven beurtelings antwoord op vragen en zijn het dan (bijna altijd) roerend met elkaar eens. Voorál als de 41-jarige Stephan en Emile van der Pluijm het over hun vak mogen hebben dat ze al hun hele werkzame leven uitoefenen. Waarvan inmiddels 25 jaar bij Van der Valk.

  Lees verder
Uitgelicht: Hotel Deventer is geopend!

Uitgelicht: Hotel Deventer is geopend!

Iedereen die langs het bedrijvenpark A1 reed tijdens de bouw van Hotel Deventer heeft het langzaam vorm zien krijgen. Door de lockdown en de huidige maatregelen vanuit het RIVM hebben we het hotel niet zo feestelijk kunnen openen als we graag hadden gewild. Maar dat feestje zullen we op een later moment nog wel inhalen. Wél hebben we stilletjes de deuren geopend van het hotel en hebben de eerste gasten al gebruik gemaakt van de comfort kamers.

Lees snel verder

Bijzondere collega's

Uitjes & Tips

Wist u dat...

Feestdagen

 • Terugblik 2020

  Terugblik 2020

  2020 is een jaar vol gekke wendingen geweest. Een jaar waarin wij u helaas niet hebben kunnen ontvangen op de manier die u van ons gewend bent. Daarom heeft u misschien een aantal hele bijzondere momenten wel gemist. Wij geven u graag een korte blik in de mooie momenten voor onze hotels in 2020.

  Lees snel verder
 • Wegdromen in onze kerstsuites

  Wegdromen in onze kerstsuites

  Voor veel van onze hotels zijn de kerstbomen in de lobby, restaurant en zalen niet genoeg. Zij transformeren suites tot échte kerstsuites, waar het altijd voelt alsof het kerstavond is.

  Lees verder
 • We versieren het voor u

  We versieren het voor u

  December staat in het teken van feest & gezelligheid samen! Wij zijn daarom al druk bezig geweest met de kerstversiering in onze hotels. We willen er zo lang mogelijk van genieten.

  Lees verder