Direct naar de contentDirect naar de footer

Altijd op de hoogte

Wij geven u graag wat inspiratie voor leuke dingen om te doen tijdens uw verblijf bij een van onze hotels. Neem gelijk ook een kijkje in "onze keuken" waarin wij u meer vertellen over het bedrijf en de familie.

Ons laatste nieuws

Ons laatste nieuws

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf.
Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel de Gouden Leeuw.

Lees snel verder

Onze uitgelichte items

Kijkje in de keuken

 • Hotel de Gouden Leeuw

  Hotel de Gouden Leeuw

  In zes jaar tijd is het gebied rondom Hotel de Gouden Leeuw getransformeerd tot een heus Van der Valk-dorp. Met een eigen Versmarkt, Proeflokaal, Boutique Wellness, Natuurboerderij en Pannenkoekenrestaurant. We zijn 24 uur op mini-vakantie in Voorschoten.

  Lees verder
 • Berend en Saskia voelen zich thuis in Hotel Heerlen

  Berend en Saskia voelen zich thuis in Hotel Heerlen

  Ton de Zeeuw proeft deze keer van alles wat Hotel Heerlen te bieden heeft. Berend volgde het pad van alle jonge Valken en werkte als keukenhulpje in verschillende hotels. Sinds 2020 is hij manager van de vestiging in Heerlen, samen met zijn vriendin Saskia

  Lees verder
 • Kasteel Bloemendal

  Kasteel Bloemendal

  De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht ook in Kasteel Bloemendal 24 uur meekijken. Wat komt er allemaal kijken bij het onderhouden van een kasteel?

  Lees verder
 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht ook in Hotel Almere 24 uur meekijken. We praten met Sigrid en Robbert van der Valk over het ontstaan en de vernieuwingen van Hotel Almere.

  Lees verder
 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  Het leven is goed in het Brabantse land. Dat willen we natuurlijk zelf even ervaren. De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht daarom in de zomer van 2019 een kijkje komen nemen in het éérste Valk Exclusief hotel in Noord-Brabant.

  Lees verder

Bij meer hotels een kijkje in de keuken nemen? Klik hier

Eropuit

De familie van...

 • Het familiegevoel overbrengen

  Het familiegevoel overbrengen

  In de rubriek Valk & Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de voorjaarseditie 2021 spreken we Fleur en Robbert van der Valk. Fleur runt Hotel Enschede en Robbert heeft met zijn vrouw Sigrid de leiding over Hotel Almere.

  Lees verder
 • Niet alle Valken werken in hotels

  Niet alle Valken werken in hotels

  Wil begon in de Gouden Leeuw, maar startte zijn eigen familiebedrijf in zonweringen, rolluiken en aluminium ramen dat ook werkt in opdracht van de ‘verre neven’.

  Lees verder
 • Elke dag is anders

  Elke dag is anders

  In de rubriek Valk&Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de wintereditie 2020; Saskia van der Valk (27) runt met haar vriend Berend van der Valk Hotel Heerlen. Linsey Manusama (31) heeft met Ben van der Valk de leiding over Hotel Dordrecht.

  Lees verder
 • Werken is ook gewoon gezellig

  Werken is ook gewoon gezellig

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Ives van der Valk aan het woord.

  Lees verder

Meer lezen over "De familie van..."? Klik hier

Werken aan de toekomst

 • Bouwupdate Hotel Schiphol

  Bouwupdate Hotel Schiphol

  Een jaar na het slaan van de eerste paal bereikt de nieuwbouw van Hotel Schiphol A4 in maart zijn hoogste punt. Een mijlpaal in een bijzondere tijd, zegt Bill van der Valk. ,,Het is een lastige periode nu voor iedereen, maar we zijn blij dat de bouwwerkzaamheden doorgang kunnen vinden."

  Lees verder
 • Bouwupdate Hotel Schiedam

  Bouwupdate Hotel Schiedam

  Sinds de eerste paal in mei 2019 is er al veel werk verzet op de bouwplaats van Hotel Schiedam. Inmiddels is ook het hoogste punt bereikt en is het dak op 65 meter hoogte dicht. Door de huidige maatregelen hebben we dit helaas niet écht kunnen vieren.

  Lees verder
 • Bouw Hotel Schiedam

  Bouw Hotel Schiedam

  Langs de A20 verrijst langzaam maar zeker het nieuwe Hotel Schiedam. Op twaalf hoog is nu al te zien hoe bijzonder het uitzicht straks zal zijn over de Rotterdamse regio.

  Lees verder
 • Bouw Hotel Eindhoven-Best

  Bouw Hotel Eindhoven-Best

  Ondanks de coronacrisis vordert de bouw van Valk Hotel Eindhoven - Best gestaag. De contouren van het hotel bij het viaduct over de A2 worden langzaam maar zeker zichtbaar. Het tweede Valk Exclusief hotel in Brabant hoopt medio 2022 de deuren te openen. Wij geven u een klein kijkje op de bouwplaats.

  Lees verder

Wilt u meer lezen over de toekomst van Valk Exclusief? Klik hier

Een fijn vooruitzicht

Over smaak valt niet te twisten

 • Chef's Favourites: Ruben Vogel

  Chef's Favourites: Ruben Vogel

  Al 22 jaar is Ruben Vogel (45) chef-kok in Valk Hotel Goes. Hoewel hij geboren is in Rotterdam, heeft hij Zeeland definitief in zijn hart gesloten. Hij neemt Ton de Zeeuw mee langs zijn kaart.

  Lees verder
 • Chef's Favourites: Stephan & Emile van der Pluijm

  Chef's Favourites: Stephan & Emile van der Pluijm

  Ze zijn elkaars evenbeeld, geven beurtelings antwoord op vragen en zijn het dan (bijna altijd) roerend met elkaar eens. Voorál als de 41-jarige Stephan en Emile van der Pluijm het over hun vak mogen hebben dat ze al hun hele werkzame leven uitoefenen. Waarvan inmiddels 25 jaar bij Van der Valk.

  Lees verder
Leestip: Hotel Deventer is geopend!

Leestip: Hotel Deventer is geopend!

Iedereen die langs het bedrijvenpark A1 reed tijdens de bouw van Hotel Deventer heeft het langzaam vorm zien krijgen. Door de lockdown en de huidige maatregelen vanuit het RIVM hebben we het hotel niet zo feestelijk kunnen openen als we graag hadden gewild. Maar dat feestje zullen we op een later moment nog wel inhalen. Wél hebben we stilletjes de deuren geopend van het hotel en hebben de eerste gasten al gebruik gemaakt van de comfort kamers.

Lees snel verder

Bijzondere collega's

Come join the family

 • Een leerplek voor iedereen

  Een leerplek voor iedereen

  Hotels Vianen, Houten en Utrecht ontvangen een bedankje van het ROC Midden Nederland voor een bijzondere samenwerking. In de afgelopen lockdown(s) is er alles aan gedaan om stagiaires en leerlingen in dienst te houden om studievertraging te voorkomen.

  Lees verder
 • Net als Faiza Rabhioui

  Net als Faiza Rabhioui

  Lijkt het je leuk om te werken bij de grootste horecafamilie van Nederland? Wij geven het woord graag aan onze collega's om je meer te vertellen over hun functie. We spreken deze keer met Faiza Rabhioui; receptiemanager in Hotel Schiphol

  Lees verder
 • Net als Kirsten Koch

  Net als Kirsten Koch

  Lijkt het je leuk om te werken bij de grootste horecafamilie van Nederland? Wij geven het woord graag aan onze collega's om u meer te vertellen over hun functie. We spreken deze keer met Kirsten Koch; medewerker personeelszaken bij Hotel Zwolle.

  Lees verder

Uitjes & Tips

Wist u dat...

Feestdagen

 • Pasen met de kids

  Pasen met de kids

  Pasen; gezellig samen met het gezin brunchen en leuke dingen doen. U kunt natuurlijk een spelletje uit de kast trekken, maar u kunt ook speciale paasspelletjes doen. Wij geven u graag wat inspiratie.

  Lees verder
 • Terugblik 2020

  Terugblik 2020

  2020 is een jaar vol gekke wendingen geweest. Een jaar waarin wij u helaas niet hebben kunnen ontvangen op de manier die u van ons gewend bent. Daarom heeft u misschien een aantal hele bijzondere momenten wel gemist. Wij geven u graag een korte blik in de mooie momenten voor onze hotels in 2020.

  Lees snel verder
 • Wegdromen in onze kerstsuites

  Wegdromen in onze kerstsuites

  Voor veel van onze hotels zijn de kerstbomen in de lobby, restaurant en zalen niet genoeg. Zij transformeren suites tot échte kerstsuites, waar het altijd voelt alsof het kerstavond is.

  Lees verder
 • We versieren het voor u

  We versieren het voor u

  December staat in het teken van feest & gezelligheid samen! Wij zijn daarom al druk bezig geweest met de kerstversiering in onze hotels. We willen er zo lang mogelijk van genieten.

  Lees verder