Direct naar de contentDirect naar de footer

De familie van...

 • Valk & Visie: Olivier en Mathilde

  Valk & Visie: Olivier en Mathilde

  In deze rubriek geven twee 'Valken' antwoord op dezelfde vragen. Olivier Matser van Hotel Wolvega werkt bij Valk Digital, het online bedrijf achter Valk Exclusief. Nicht Mathilde Matser is financieel projectmanager.

  Lees verder
 • Valk & Visie: Eline en Maxime

  Valk & Visie: Eline en Maxime

  In de rubriek Valk & Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de herfsteditie van 2021 spreken we Eline Cox en Maxime van der Valk. Eline is assistent F&B manager bij Hotel Maastricht en Maxime runt met haar broer Steve en zijn vrouw Sanne Hotel Akersloot.

  Lees verder
 • Ontbijten met: Daimy en Bridget

  Ontbijten met: Daimy en Bridget

  In de nieuwe editie van Valk Seasons vertellen Daimy en Bridget van der Valk over hun favoriete ontbijt. Ze delen hun favoriete gerechten en meer...

  Lees verder
 • Smaakmaker Mitchel van der Valk

  Smaakmaker Mitchel van der Valk

  In deze rubriek vertelt de nieuwe generatie over haar culinaire voorkeuren. Houden jonge Valken van schnitzels, sushi of...? Waarvoor kunnen we Mitchel van der Valk (23) van Hotel Vianen wakker maken? De lekkerbek onder de Valken kan niet zonder Parmezaan.

  Lees verder
 • Valk & Visie: Fleur en Robbert

  Valk & Visie: Fleur en Robbert

  In de rubriek Valk & Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de voorjaarseditie 2021 spreken we Fleur en Robbert van der Valk. Fleur runt Hotel Enschede en Robbert heeft met zijn vrouw Sigrid de leiding over Hotel Almere.

  Lees verder
 • Niet alle Valken werken in hotels

  Niet alle Valken werken in hotels

  Wil begon in de Gouden Leeuw, maar startte zijn eigen familiebedrijf in zonweringen, rolluiken en aluminium ramen dat ook werkt in opdracht van de ‘verre neven’.

  Lees verder
 • Valk & Visie: Saskia en Linsey

  Valk & Visie: Saskia en Linsey

  In de rubriek Valk&Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de wintereditie 2020; Saskia van der Valk (27) runt met haar vriend Berend van der Valk Hotel Heerlen. Linsey Manusama (31) heeft met Ben van der Valk de leiding over Hotel Dordrecht.

 • Uitsmijter: Ives van der Valk

  Uitsmijter: Ives van der Valk

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Ives van der Valk aan het woord.

  Lees verder
 • Valk & Visie: Bill en Adriaan

  Valk & Visie: Bill en Adriaan

  In elke editie van het Valk Exclusief magazine delen twee 'Valken' antwoord op dezelfde vragen in Valk & Visie. In deze editie zijn Bill van der Valk van Hotel Schiphol en Adriaan van der Valk van Hotel Düsseldorf aan het woord.

  Lees verder
 • Uitsmijter: Puck van der Valk

  Uitsmijter: Puck van der Valk

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Puck van der Valk aan het woord.

  Lees verder
 • Valk & Visie: Nikki en Bridget

  Valk & Visie: Nikki en Bridget

  In elke editie van het Valk Exclusief magazine delen twee "Valken" antwoord op dezelfde vragen in Valk & Visie. In deze editie zijn Nikki van der Valk en Bridget van der Valk aan het woord.

  Lees verder
 • Uitsmijter: Sem van der Valk

  Uitsmijter: Sem van der Valk

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Sem van der Valk aan het woord.

  Lees verder