Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met zwembad

Wat is het toch heerlijk om tijdens uw verblijf in een Van der Valk-hotel gebruik te maken van een zwembad. Lekker een paar baantjes trekken voor het slapengaan, en natuurlijk op warme dagen om een beetje af te koelen. Kinderen vinden een hotel met zwembad helemaal geweldig. Want nu kunnen ze gaan zwemmen wanneer ze maar willen (met supervisie uiteraard). Van der Valk heeft meerdere hotels met zwembad voor een heerlijk weekendje weg, een enkele overnachting en complete familievakanties.

Boek een hotel met zwembad

Hotel met zwembad en wellness

Vaak maakt het zwembad bij een Van der Valk-hotel deel uit van een fitnessruimte of een wellnesscentrum, zoals bij hotel Vianen het geval is. Bij het ene hotel ligt het zwembad op een benedenverdieping, zoals hotel De Bilt-Utrecht, en bij het andere heeft u in het hotel met zwembad een schitterend uitzicht over de omgeving. In sommige hotels is het zwembad namelijk op een hoger gelegen verdieping aangelegd. Wanneer u boekt in een hotel met zwembad dan mag u tijdens uw verblijf vanzelfsprekend gebruikmaken van de zwemfaciliteiten.

Hotel met zwembad: Altijd zwemweer

Om u iedere dag, het hele jaar door, van zwemplezier te voorzien zijn de Van der Valk hotels met een binnenzwembad uitgerust. De zwembaden zijn altijd sfeervol en passen qua uitstraling perfect bij het karakter van het Van der Valk hotel met zwembad. Tevens zijn de zwembaden sfeervol verlicht en verwarmd voor een nog aangenamer verblijf en gevoel van pure luxe.

Zeer exclusief: hotel met privé zwembad

Heeft u zin in een heel luxe overnachting? Eentje waarbij wij u ontbijt op de kamer serveren, en u volop geniet van uw eigen privé zwembad op de kamer? Dat is bij enkele zeer luxe Van der Valk hotels met zwembad zeker mogelijk. Het hotel met zwembad op de kamer heeft een afmeting van 1,5 bij 3 meter. U zwemt er met gemak een paar baantjes en komt er lekker in tot rust na een dagje shoppen of een lange reis.

Bekijk alle arrangementen