Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels Nederland

Wilt u ook genieten van alle luxe die u zich maar kunt wensen – gewóón in Nederland? Kijk dan niet verder dan de hotels van Van der Valk óf Valk Exclusief: de luxe tak van onze organisatie. Hier vindt u namelijk nog meer luxe dan u al van ons bent gewend...

Boek hotels Nederland

De leukste hotels van Nederland

Hier kunt u bijvoorbeeld overnachten in een Van der Valk Suite. Deze suites zijn speciaal ingericht om u nog net ietsje meer exclusiviteit dan gebruikelijk te geven. Het bijzondere hieraan is dat bijna alle Van der Valk hotels in Nederland deze optie bieden. Het maakt daarbij niet uit naar welk hotel in Nederland u gaat: de gewenste luxe is nooit ver weg.

Luxe arrangementen voor luxe overnachtingen

Een mooie fles champagne op bed wanneer u uw hotelkamer binnenkomt, een heerlijk en uitgebreid driegangendiner in een van onze uitmuntende restaurants: zomaar twee voorbeelden van de exclusiviteit die u staat te wachten wanneer u een luxe arrangement boekt. Alle hotels in Nederland hebben andere arrangementen: zo blijft een verblijf bij Van der Valk altijd verrassend.

Waar moet ik zijn om te genieten?

Of u nu een weekendje weg naar het strand overweegt óf twijfelt om juist het binnenland in te gaan: de Van der Valk hotels zijn in Nederland overal te vinden. Van Scheveningen tot Groningen en van Valkenburg naar Emmen: wij bieden u graag een fantastisch weekendje weg in een van onze hotels in Nederland.

Bereikbaarheid

Onze hotels liggen vaak aan de rand van de stad, waardoor ze eenvoudig per auto bereikbaar zijn. We houden uiteraard ook rekening met reizigers die met het openbaar vervoer komen. Daarom vindt u bij bijna alle hotels de mogelijkheid om met het OV te reizen. Meer info over de bereikbaarheid van onze hotels vindt u op de website van het hotel in kwestie. Hier kunt u eveneens terecht voor een uitgebreide routeomschrijving.

Meer informatie over onze hotels