Direct naar de contentDirect naar de footer
Ontspan
Ontspan
Relax
Geniet

Wellness hotel Veluwe

Wilt u bijzonder overnachten op de Veluwe? Het kan bij de hotels van Van der Valk. Zo kunt u bij Van der Valk niet alleen in de omgeving van Zwolle overnachten, maar ook bij Van der Valk Apeldoorn, Duiven en Harderwijk. Sommige hotels zijn gelegen op loopafstand van de prachtige Veluwe, terwijl andere hotels dicht bij uitvalswegen te vinden zijn. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de prachtige flora en fauna van de Veluwe te bezichtigen. Wanneer u terugkomt van een uitgebreide wandeling kunt u heerlijk gaan genieten in uw wellness hotel op de Veluwe.

Boek een wellness hotel Veluwe

Geniet van uw wellness hotel op de Veluwe

Uw hotelkamer in onze wellness hotels op de Veluwe is altijd voorzien van een heerlijke badkamer met douche en/of bad. Bovendien is het in sommige hotels mogelijk om uw hotelkamer te upgraden naar een kamer met badkamer en andere luxe voorzieningen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een regendouche en/of haardroger. Naast de heerlijke badkamer in uw hotelkamer zijn er soms ook andere wellnessfaciliteiten in uw wellness hotel op de Veluwe beschikbaar. Zo kunt u in Van der Valk-hotel Zwolle genieten van uw welverdiende rust in de sauna of een Turks stoombad, en het is het ook mogelijk om een massage te boeken. Wellness hotel Veluwe in Duiven beschikt over een modern beauty- & wellnesscenter waar u kunt genieten van diverse behandelingen.

Romantische hotels op de Veluwe

Eindelijk de tijd om met uw partner een heerlijke wandeling over de uitgestrekte natuurgebieden van de prachtige Veluwe te maken. Tijd om de volledige aandacht voor elkaar te hebben, en zaken te bespreken die anders vergeten worden. Teruggekomen in uw hotel kunt u volledig genieten van alle wellnessfaciliteiten die het hotel u te bieden heeft. U leest het al: bij Van der Valk krijgt u de mogelijkheid om er even helemaal tussenuit te zijn en weer volledig op te laden.

Meer informatie over onze hotels