Geniet met het gezin

Geniet met het gezin - Valk Exclusief

Een sfeervolle moederdag

Geniet van Moederdag met
Valk Exclusief

Op zondag 14 mei is het tijd om moeder weer eens extra in het zonnetje te zetten! Eerst moeder laten uitslapen en dan heerlijk met het hele gezin brunchen of 's avonds uitgebreid genieten van een heerlijk Live Cooking buffet. Zorg dat uw moeder een onvergetelijke dag heeft bij Valk Exclusief!

Moederdagbrunch bij Van der Valk

Op zondag 14 mei is het tijd om moeder weer eens extra in het zonnetje te zetten! Eerst moeder laten uitslapen en dan heerlijk met het hele gezin brunchen.

Bekijk de moederdagbrunches

Ontdek ons Moederdagbuffet

Moederdagbuffet

Beleef een heerlijke avond met het moederdag Live Cooking spektakel. Onze koks bereiden op uw verzoek de heerlijkste gerechten.

Gedurende de hele avond kunt u zelf kiezen uit een grote diversiteit aan gerechten die u zelf kunt samenstellen!

Bekijk alle moederdagbuffetten

Moederdag arrangement
Hotel Avifauna

Een verwenarrangement voor moeder! Vaar mee met de brunchboot of het captains dinner, bezoek het vogelpark en blijf na afloop lekker slapen.

Bekijk het arrangement

Hotel Kasteel terworm

Moederdag aspergefestival

Een 'hart van goud' moeten we eren! Liefde voor moeder en liefde voor ons Limburgse Goud gaan tijdens dit matinée hand in hand. Wij zetten alle moeders vandaag in het zonnetje en laten u genieten van het beste van Limburgse Bodem. 

Bekijk het Moederdag aspergefestival

Moederdag arrangement
Hotel Emmeloord

Wilt u moeder even helemaal in de watten leggen? Boek een gezellig moederdag arrangement en kom genieten in hotel Emmeloord.

Bekijk het arrangement
Wij maken gebruik van cookies.