Direct naar de contentDirect naar de footer

Dineren en overnachten bij Valk Exclusief

Kom gezellig dineren bij Van der Valk! De keukenbrigades van onze hotels bereiden elke dag met veel plezier de heerlijkste gerechten voor u klaar.

Helaas zijn onze restaurants tot nader order gesloten. Wij hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen voor een culinair diner in onze restaurants!

Inschrijven nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 • Mis geen enkele aanbieding
 • Ontvang de voordeligste deals
 • Spaar voor korting
 • Vrolijk voorjaar

  Kom culinair dineren bij Van der Valk! Boek een van onze compleet verzorgde arrangementen en combineer uw diner met een hotelovernachting.

  Geniet van de eerste zonnestralen met het 3 of 4-daags Vrolijk Voorjaar arrangement, inclusief ontbijt en driegangendiner.

  Boek nu
 • Restaurant ID

  Wist u dat u met uw persoonlijke Restaurant ID nummer gebruik kunt maken van verschillende restaurantaanbiedingen? Profiteer van de laagste prijzen met onze wijn of dinerdeal. Bent u nog niet in bezit van een Restaurant ID? Meld u dan direct aan!

  Vanwege de Corona maatregelen zijn onze restaurants tot nader order gesloten en kunt u helaas geen gebruik maken van uw Restaurant ID.

  Meld u aan
Valk Cadeaucard

Valk Cadeaucard

Ideaal om te geven en fantastisch om te krijgen. De Valk Cadeaucard is 5 jaar geldig en wereldwijd verzilverbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant.

De Vrije Waarde cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-

Meer informatie
Valk Wijn

Valk Wijn

Voor de echte liefhebber is er nu een online uitbreiding van de Valk Exclusief wijnhandel. Op Valkwijn.nl vindt u onze online wijnwinkel waar u een groot assortiment in kwaliteitswijnen en de Van der Valk restaurantwijnen kunt bestellen.

Bij Valk Wijn staan we bekend om de scherpste prijzen en een ruim assortiment. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de juiste wijn! Klik op meer voor het hele assortiment.

Meer informatie
Richtlijnen

Richtlijnen

We snappen dat u misschien toch nog wat vragen heeft omtrent het beleid, de maatregelen, mogelijkheden etcetera.
Klik op het icoon voor meer informatie.