Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten
Culinair genieten

Dineren en overnachten bij Valk Exclusief

Voor een culinair diner komt u naar Van der Valk. De keukenbrigades van onze hotels bereiden elke dag met veel plezier speciale gerechten voor u klaar.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Mis geen enkele aanbieding
  • Ontvang de voordeligste deals
  • Spaar voor korting
  • Culinaire arrangementen

    Kom heerlijk dineren bij Van der Valk Exclusief. Boek een van onze compleet verzorgde culinaire arrangementen en combineer uw diner met een luxe hotelovernachting.

  • Restaurant ID

    Wist u dat u met uw persoonlijke Restaurant ID-nummer gebruik kunt maken van verschillende restaurantaanbiedingen? Profiteer van de laagste prijzen met onze wijn- of dinerdeal. Bent u nog niet in bezit van een Restaurant ID? Meld u dan direct aan.

Valk Cadeaucard

Valk Cadeaucard

Ideaal om cadeau te geven en fantastisch om te krijgen. De Valk Cadeaucard is 5 jaar geldig en wereldwijd te verzilveren in alle Van der Valk Hotels & Restaurants.

De Valk Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. Maak de cadeaucard nog feestelijker en voeg onze extra's toe.

Bestel
Valk Wijn

Valk Wijn

Voor de echte liefhebber is er nu een online uitbreiding van de Valk Exclusief wijnhandel. Op Valkwijn.nl vindt u onze online wijnwinkel waar u een groot assortiment in kwaliteitswijnen en de Van der Valk restaurantwijnen kunt bestellen.

Bij Valk Wijn staan we bekend om de scherpste prijzen en een ruim assortiment. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de juiste wijn.

Meer informatie
Valk Koffie

Valk Koffie

In Nederland zijn we er gek op; een lekker kopje koffie.

Bij Van der Valk zijn we trots op onze lekkere koffie. Ons huismerk hebben we in samenwerking met Douwe Egberts gemaakt. Zo bieden wij u koffie van topkwaliteit, die in onze hotels de standaard is. Dankzij Valkkoffie.com hoeft u deze koffie niet te missen!

Bestellen