Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten
Culinair genieten

Dineren en overnachten bij Valk Exclusief

Voor een culinair diner komt u naar Van der Valk. De keukenbrigades van onze hotels bereiden elke dag met veel plezier speciale gerechten voor u klaar.

Wij mogen u weer verwelkomen op onze terrassen. Vanaf 5 juni zijn onze restaurants weer geopend van 09:00 tot 22:00 uur.

Inschrijven nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
 • Mis geen enkele aanbieding
 • Ontvang de voordeligste deals
 • Spaar voor korting
 • Hoogzomerarrangement

  Kom heerlijk dineren bij Van der Valk. Boek een van onze compleet verzorgde arrangementen en combineer uw diner met een hotelovernachting.

  Geniet van de warme zonnestralen met het 3 of 4-daags hoogzomerarrangement inclusief ontbijt en driegangendiner.

  Boek nu
 • Restaurant ID

  Wist u dat u met uw persoonlijke Restaurant ID-nummer gebruik kunt maken van verschillende restaurantaanbiedingen? Profiteer van de laagste prijzen met onze wijn of dinerdeal. Bent u nog niet in bezit van een Restaurant ID? Meld u dan direct aan.

  Meld u aan
Valk Cadeaucard

Valk Cadeaucard

Ideaal om cadeau te geven en fantastisch om te krijgen. De Valk Cadeaucard is 5 jaar geldig en wereldwijd verzilverbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant.

De Valk Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. Maak de cadeaucard nog feestelijker met het toevoegen van extra's.

Meer informatie
Valk Wijn

Valk Wijn

Voor de echte liefhebber is er nu een online uitbreiding van de Valk Exclusief wijnhandel. Op Valkwijn.nl vindt u onze online wijnwinkel waar u een groot assortiment in kwaliteitswijnen en de Van der Valk restaurantwijnen kunt bestellen.

Bij Valk Wijn staan we bekend om de scherpste prijzen en een ruim assortiment. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de juiste wijn.

Meer informatie
Richtlijnen

Richtlijnen

We snappen dat u misschien toch nog wat vragen heeft omtrent het beleid, de maatregelen, mogelijkheden etcetera.
Klik op het icoon voor meer informatie.