Direct naar de contentDirect naar de footer
Wandel door prachtige natuurgebieden
Wandel door prachtige natuurgebieden

Wandelen en overnachten bij Valk Exclusief

Een vakantie in de natuur is een unieke belevenis. Eindeloos wandelen en genieten van de frisse buitenlucht? Dan bent u bij Valk Exclusief aan het juiste adres. Nationale natuurparken liggen dicht bij onze Valk Exclusief hotels. Trek de bossen in of trotseer het heuvellandschap. Na uw lange wandeling komt u tot rust in een van onze luxe hotelkamers of suites en schuift u voor een aangenaam diner aan in onze restaurants.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Mis geen enkele aanbieding
  • Ontvang de voordeligste deals
  • Spaar voor korting
Valk Cadeaucard

Valk Cadeaucard

Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen: de Valk Cadeaucard. De Valk Cadeaucard is 5 jaar geldig en wereldwijd verzilverbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant.

De Valk Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. Maak de cadeaucard nog feestelijker met het toevoegen van extra's.

Bestel
Valk Koffie

Valk Koffie

In Nederland zijn we er gek op; een lekker kopje koffie.

Bij Van der Valk zijn we trots op onze lekkere koffie. Ons huismerk hebben we in samenwerking met Douwe Egberts gemaakt. Zo bieden wij u koffie van topkwaliteit, die in onze hotels de standaard is. Dankzij Valkkoffie.com hoeft u deze koffie niet te missen.

Bestel