Direct naar de contentDirect naar de footer

Kijkje in de keuken

 • Welkom bij restaurant De Kleine Leeuw

  Welkom bij restaurant De Kleine Leeuw

  Door een brand moest het restaurant van De Gouden Leeuw ruim een jaar geleden sluiten. Restaurant De Kleine Leeuw – met terras én uitzicht op de weilanden – is nu tijdelijk een ontbijt-, lunch- en dinerplek.

  Lees verder
 • Achter de schermen bij Valk Digital

  Achter de schermen bij Valk Digital

  Bij Valk Digital bedenken, bouwen en optimaliseren wij alle websites, webshops, communicatie, campagnes en apps voor de Valk Exclusief-groep. Voor onze gasten en voor al onze collega's! Denk aan de Valk Exclusief-app, socialmediakanalen, maar ook aan de Valk Work-app.

  Lees verder
 • Hotel Düsseldorf

  Hotel Düsseldorf

  Willemijn en Adriaan van der Valk geven graag een kijkje achter de schermen in hun hotel en heten iedereen welkom, van jong tot oud en van vergadergast tot vakantieganger.

  Lees verder
 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  Het nieuwe zomernummer van het Valk Magazine ligt weer in onze hotels. We nemen u 24 uur mee door het vernieuwde Hotel Maastricht. De 'nieuwe' eyecatcher van de Limburgse hoofdstad is klaar voor een nieuwe start.

  Lees verder
 • Hotel de Gouden Leeuw

  Hotel de Gouden Leeuw

  In zes jaar tijd is het gebied rondom Hotel de Gouden Leeuw getransformeerd tot een heus Van der Valk-dorp. Met een eigen Versmarkt, Proeflokaal, Boutique Wellness, Natuurboerderij en Pannenkoekenrestaurant. We zijn 24 uur op mini-vakantie in Voorschoten.

  Lees verder
 • Berend en Saskia voelen zich thuis in Hotel Heerlen

  Berend en Saskia voelen zich thuis in Hotel Heerlen

  Ton de Zeeuw proeft deze keer van alles wat Hotel Heerlen te bieden heeft. Berend volgde het pad van alle jonge Valken en werkte als keukenhulpje in verschillende hotels. Sinds 2020 is hij manager van de vestiging in Heerlen, samen met zijn vriendin Saskia

  Lees verder
 • Kasteel Bloemendal

  Kasteel Bloemendal

  De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht ook in Kasteel Bloemendal 24 uur meekijken. Wat komt er allemaal kijken bij het onderhouden van een kasteel?

  Lees verder
 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht ook in Hotel Almere 24 uur meekijken. We praten met Sigrid en Robbert van der Valk over het ontstaan en de vernieuwingen van Hotel Almere.

  Lees verder
 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  Het leven is goed in het Brabantse land. Dat willen we natuurlijk zelf even ervaren. De redactie van het Valk Exclusief magazine mocht daarom in de zomer van 2019 een kijkje komen nemen in het éérste Valk Exclusief hotel in Noord-Brabant.

  Lees verder
 • Hotel Leiden

  Hotel Leiden

  De tweede gedeeltelijke lockdown is net van kracht wanneer we 24 uur lang een kijkje nemen in Hotel Leiden.

  Lees verder

Toch liever iets lezen over een ander onderwerp? Keer terug naar het overzicht.