Direct naar de contentDirect naar de footer
Een groen hart
Een groen hart

Een horecabedrijf met een groen hart

 • bed-x-large
  Alle warmte die vrijkomt bij het opwekken van elektriciteit wordt hergebruikt in de Valk Exclusief hotels.
 • terrace
  Ons organisch afval uit de hotels wordt gebruikt als een grondstof voor bio-energiecentrales.
 • delivery-van
  Álle Valk-vrachtwagens die de hotels elke dag bevoorraden besparen brandstof door aerodynamische spoilers.
 • nature
  Green Key: hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de hospitalitybranche. Er wordt alles (en meer) gedaan om het milieu te sparen zonder dat gasten inleveren op comfort en kwaliteit.
 • charge
  Bij onze hotels uw auto opladen onder het genot van een kopje koffie.
Nieuwsbrief

 • Mis geen enkele actie en aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg
 • Doen wat nodig is

  Doen wat nodig is

  Al onze hotels zijn Green Key gecertificeerd. Daarmee onderstrepen wij dat wij in onze bedrijfsvoering meer rekening houden met milieuvriendelijkheid dan de wet- en regelgeving van ons verlangt.

 • Energie uit de bodem

  Energie uit de bodem

  Onder het hotel zijn twee grote bronnen geboord. Hiermee wordt in de zomer koud water opgepompt om het pand te koelen. In de winter wordt water, dat in de zomer is opgewarmd opgepompt om het gebouw te verwarmen.

 • Wat over is gaat niet verloren

  Wat over is gaat niet verloren

  In onze hotels wordt het organisch afval ondergronds en luchtdicht opgeslagen om vervolgens in een bio-energie centrale in groene stroom omgezet te worden.

  Deze groene stroom wordt weer aan onze hotels teruggeleverd.

Green & Orange choice linnenwissel

Green & Orange choice linnenwissel

Dagelijks wordt het bedlinnen en de handdoeken vervangen in ons hotel. Draag uw steentje bij aan het milieu en maak een Green of Orange choice! Green: kies er tijdens uw verblijf voor om uw linnen wissel over te slaan. Zo hoeven wij minder te wassen en verbruiken we dus minder stroom, water en wasmiddel. Veel beter voor het milieu dus. Orange: u kiest voor de groene optie maar krijgt wel nieuwe handdoeken.

Bijtanken voor u en uw auto

Bijtanken voor u en uw auto

Rijders van elektrische auto's zien graag dat snellaadpunten langs drukke snelwegen staan. Een groeiend aantal Valk Exclusief hotels biedt daarom de nieuwste oplaadtechnieken voor uw elektrische auto. Zo kunt u denken aan onze eigen Valk Energy laadpalen of de Tesla Supercharger.

Meer informatie
Verlichting

Verlichting

In onze hotels maken wij vrijwel uitsluitend gebruik van LED verlichting. De moderne LED lampen zijn zuinig in energieverbruik en geven sfeervol licht. Een ideale combinatie voor onze moderne hotels.

Meer informatie
Het is een eitje

Het is een eitje

Valk Exclusief verduurzaamt met vrije uitloop eieren. Alle Valk Exclusief hotels zijn sinds mei 2019 overgestapt op eieren van vrije uitloopkippen. Het familiebedrijf Van de Vis zorgt, samen met 18.000 hennen die uitsluitend voor Van der Valk Exclusief elke dag een ei leggen, voor elk eitje dat je bij onze hotels vindt.

Meer informatie
Verantwoord transport

Verantwoord transport

Van der Valk Exclusief besteed veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom beschikken vanaf nu alle verstransporten over online temperatuurbewaking. Hierdoor kan er direct ingegrepen worden als er iets verkeerd gaat met de temperatuur. Zo kunnen we hoge kwaliteit garanderen en bederf van producten tegengaan.

Meer informatie
 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!