Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in hotel leeuwarden
Welkom in hotel leeuwarden
Onze boederijwoningen
Gezellig dineren
Unieke loft suites

Hotel Waddeneilanden

Overnachten op de Waddeneilanden blijft altijd speciaal. Zelfs als u al meerdere keren een bezoek heeft gebracht aan de eilanden, zult u toch elke keer weer nieuwe plaatsen ontdekken of andere dingen meemaken. Het bezoeken van de Waddeneilanden blijft populair, waardoor het verstandig kan zijn om van tevoren een last minute hotel op de Waddeneilanden te boeken.

Boek een arrangement bij Hotel Leeuwarden

Hotel Leeuwarden

Hotel Leeuwarden

  • 117 royale kamers en luxe suites
  • Shuttle service
  • Stijlvol à la carte restaurant
  • Wellness- en fitness center
  • Fiets- en E-Chopper verhuur

Vanaf hotel Leeuwarden bent u binnen 25 minuten bij de veerboot.

Boek een hotel dichtbij de Waddeneilanden

Voor sommige reizigers kan de reis naar de Waddeneilanden veel energie kosten. Daarom vinden ouderen of gezinnen met jonge kinderen het vaak prettig om eerst een overnachting in een hotel dichtbij de Waddeneilanden te boeken, voordat ze met de boot vertrekken en gaan overnachten op de Waddeneilanden. Wanneer u een hotel dichtbij de Waddeneilanden boekt, is het natuurlijk prettig als het hotel van alle gemakken is voorzien. Gelukkig is dit het geval bij het Van der Valk hotel in Leeuwarden.

Heerlijk wellness hotel dichtbij de Waddeneilanden

Eenmaal aangekomen in het Van der Valk hotel Leeuwarden zult u merken dat er aan niets ontbreekt. De kamers zijn sfeervol ingericht en de badkamers zijn voorzien van een heerlijke douche en eventueel een comfortabel ligbad. Daarnaast is er een heerlijke wellness, waar u de gelegenheid heeft om echt even tot uzelf te komen. Na een comfortabele nacht en een heerlijk ontbijt kunt u vanaf het hotel naar de Waddeneilanden reizen.

Hotels Waddeneilanden last minute

Een hotel dichtbij de Waddeneilanden boeken is een goede optie wanneer u ook tijdens de reis zo weinig mogelijk stress wilt ervaren. Daarnaast kunt u ook na afloop van uw vakantie op de Waddeneilanden een tussenstop maken in Hotel Leeuwarden en daar uw Waddeneilanden vakantie in stijl afsluiten. Wanneer u een last minute bij Van der Valk boekt, weet u zeker dat u een kamer heeft in het gastvrije Van der Valk hotel in Leeuwarden. Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen is met volle teugen te genieten.

Meer informatie over onze hotels in Friesland