Direct naar de contentDirect naar de footer

Tijdelijk gesloten

Onze excuses, hotel Wieringermeer is tijdelijk gesloten. Opzoek naar een hotel in Noord-Holland? Klik dan hier.

Hotel Wieringermeer

Toe aan een korte vakantie in Wieringermeer? Dan boekt u natuurlijk een hotel Wieringermeer. In het Van der Valk hotel Wieringermeer bent u van harte welkom voor een aangename overnachting en alle verwennerij die daarbij komt kijken. Bij ons verzekert u zich namelijk van 4+ sterren luxe en het hotel grenst direct aan de A7 op slechts 40 minuten afstand van Amsterdam. We zijn dus perfect bereikbaar met de auto, en belangrijke trekpleisters en bezienswaardigheden liggen binnen handbereik. Natuur, cultuur en ontspanning met elkaar combineren is mogelijk door het boeken van een overnachting in ons Wieringerwerf hotel. U wordt iedere morgen uitgerust wakker, terwijl u geniet van een overheerlijk ontbijt met een lekkere verse kop koffie of thee.

Boek Hotel Wieringermeer

Hotel Wieringermeer

Hotel Wieringermeer

  • 48 luxe kamers en suites
  • Modern restaurant
  • Sfeervolle hotelbar
  • Fitness center
  • Fietsverhuur

Hotel Wieringermeer is direct gelegen aan de A7.

Waarom u in een Wieringermeer hotel boekt

Op zoek naar een hotel Wieringerwerf? Laat u verrassen door de vele faciliteiten in ons hotel Wieringermeer. Doe bijvoorbeeld aan fitness en zorg dat u topfit bent tijdens uw verblijf in ons hotel. Vanuit hotel Wieringermeer bent u binnen korte tijd in Alkmaar of Hoorn. Bovendien liggen ook de kust en Texel binnen handbereik. Valk Exclusief heeft zelfs een speciaal Texel-arrangement en is het hele jaar te reserveren. Laat u op Texel verrassen door de mooie duinen en ruime stranden. En natuurlijk brengt u er een bezoek aan de Texelse schapen, de gezellige winkels en een van de vele horecagelegenheden. Een goede reden om ons hotel Wieringerwerf online te boeken.

Boek een kamer of suite in het Van der Valk hotel Wieringermeer

Toe aan een hotelovernachting in Wieringermeer? Maak het uzelf gemakkelijk en boek online een kamer of suite in ons hotel Wieringermeer. Er is altijd een aantrekkelijke deal waarbij u profiteert van een scherpe prijs. En uiteraard komt u tijdens uw verblijf in het hotel helemaal niets tekort. Lunchen, brunchen of dineren doet u in ons luxe restaurant. De auto parkeert u kosteloos bij het hotel en u maakt gratis en onbeperkt gebruik van wifi. Alle ingrediënten zijn hiermee aanwezig om er een onvergetelijk verblijf van te maken, alleen of samen met uw partner. Een goede reden om bij ons uw vakantie inclusief overnachting te boeken in Wieringerwerf.

Meer informatie over onze hotels