Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels Waddeneilanden

Texel, Schiermonnikoog, Ameland, Terschelling en Vlieland vormen samen de Waddeneilanden. Die maken deel uit van een uniek natuurgebied dat zich tot Denemarken uitstrekt. Ze zijn een uitstekende vakantiebestemming, zeker voor diegenen die van rust en ongerepte natuur houden. Een ontspannende strandvakantie met het gezin of een meer sportieve vakantie: vanuit een van onze vele hotels kan het allemaal. Deze hotels Waddeneilanden vindt u in Leeuwarden, Groningen en Westerbroek. Drie typische Van der Valk-hotels. De hotels Waddeneilanden bieden optimaal comfort voor een ontspannende vakantie.

Boek een hotel bij de Waddeneilanden

Rustig genieten in hotels Waddeneilanden

Het is er rustig genieten van de mooie vergezichten en de uitgestrekte stranden. Naast een ontspannende vakantie aan het water komen ook fietsers en wandelaars aan hun trekken. Voor hen zijn er goed aangelegde en duidelijk bewegwijzerde fiets- en wandelpaden. Alle Waddeneilanden hebben hun eigen sfeer. Ze liggen zo dicht bij elkaar dat ‘eiland-hoppen’ er perfect mogelijk is. En hotels Waddeneilanden zijn altijd vlakbij.

Waardevol natuurgebied

U vindt er een grote verscheidenheid aan natuur met tal van vis- en vogelsoorten. Zelfs zeehonden voelen er zich thuis. Een bijkomende troef is de uitstekende bereikbaarheid, zowel via het openbaar vervoer als met de veerdiensten. Op Terschelling en Ameland zijn auto's toegestaan. Texel, Vlieland en Schiermonnikoog verkent u best met de fiets vanuit een van de hotels Waddeneilanden.

Texel grootste van de vijf Waddeneilanden

Texel groeide recent uit tot een Europese topbestemming. Voordelige aanbiedingen Waddeneilanden vindt u bij alle daar gevestigde hotels. Goedkoop overnachten kan met de vele acties last minute Waddeneilanden. De Van der Valk-hotels in de onmiddellijke omgeving spelen daar maximaal op in. In de hotels Waddeneilanden van Van der Valk beschikt iedereen over een eigen en compleet uitgeruste badkamer. Verder zijn er gratis wifi, airconditioning en wellnesscentra. Aan hotels op de Wadden is geen gebrek. Aan gezellig comfort al evenmin. Een vakantie met de beste prijs-kwaliteitverhouding kies je zeker met de vele acties Waddeneilanden last minute.

Meer informatie over onze hotels