Direct naar de contentDirect naar de footer

Single vakantie

Bent u alleen en wilt u graag op vakantie? Dan is er waarschijnlijk wel een Van der Valk hotel te vinden waar u graag wilt overnachten. Omdat de vestigingen over verschillende locaties in Europa verspreid liggen, is er altijd wel een geschikt hotel te vinden in de omgeving waar u wilt verblijven. Single reizen kunnen soms in het begin even wennen zijn, maar worden doorgaans als zeer bevrijdend en verrijkend ervaren. Bij de Van der Valk hotels weet u in ieder geval zeker dat er op het gebied van luxe en comfort niets zal ontbreken. En de rest? Dat komt vanzelf!

Boek een single vakantie

Als single op vakantie

Een groot voordeel van de Van der Valk hotels is dat u zich dankzij de gemoedelijke sfeer en het vriendelijke personeel niet snel alleen zult voelen tijdens uw single vakantie. De gezellige restaurants zijn ook voor singels een fijne plek om ongedwongen te genieten van een heerlijk diner. Bovendien is er in diverse hotels een sfeervol ingerichte hotelbar aanwezig, waar u de mogelijkheid heeft om anderen te ontmoeten. Wanneer u even alleen wilt zijn, kunt u zich altijd terugtrekken in uw kamer en in alle rust genieten van de comfortabele kamers die van der Valk u te bieden heeft.

Alleen op vakantie

Een single vakantie in een Van der Valk hotel staat garant voor een vakantie waar u volledig zelf kunt bepalen om te gaan en te staan waar u zelf wil. Niet alleen omdat u met niemand rekening hoeft te houden, maar ook omdat u bij Van der Valk alle kanten op kunt. Zo kunt u tijdens uw single vakantie diverse bezienswaardigheden in de buurt van uw hotel bezoeken, maar hebben de verschillende hotels doorgaans diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u bij verscheidene hotels genieten van een heerlijke wellness met zwembad en zijn er ook een aantal hotels waar een fitness aanwezig is. Zo ziet u maar: ook voor uw single vakantie bent u altijd van harte welkom bij één van onze Van der Valk vestigingen.

Meer informatie over onze hotels