Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsen van hotel naar hotel

Op zoek naar een fietsarrangement in eigen land en gaat uw voorkeur uit naar een fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel? Kies voor het fietsen van hotel naar hotel arrangement bij Van der Valk. Met onze ValkTour-arrangementen verzekert u zich van een unieke fietsvakantie en overnacht u tegelijkertijd bij verschillende hotels. Overdag stapt u op de fiets, terwijl u na afloop bijkomt in de wellness of geniet van een uitgebreid diner. Naast verschillende thema-arrangementen is het ook een optie om uw eigen vakantie op de fiets samen te stellen. Uiteraard boekt u een fietsvakantie te allen tijde tegen een scherpe prijs. Fietsen van hotel naar hotel regelt u daarom via onze hotelketen! Waar in Nederland heeft u altijd al graag van hotel naar hotel willen fietsen?

Fietsvakantie nederland van hotel naar hotel

Valktour arrangement

Valktour arrangement

Lekker eropuit met de fiets en van hotel naar hotel fietsen? Het is allemaal mogelijk bij onze Valk Exclusief hotels.

Wat is het ValkTour-arrangement?
U boekt hetzelfde arrangement bij verschillende hotels achter elkaar. Zodoende maakt u een 'Tour de Valk' door Nederland.

Waarom fietsen van hotel naar hotel in Nederland?

Fietsen van hotel naar hotel? Een uitstekende keuze, vooral als u dit vormgeeft via Van der Valk. U maakt een fantastische tour door Nederland, terwijl het u aan luxe en wellness nergens aan ontbreekt. U overnacht namelijk in een hotelkamer of suite met comfortabele bedden en een ruime badkamer. Selecteer daarom de Kastelentour, de Seizoenstour of de Hanzestedentour. Liever zelf een route uitstippelen en daar hotels bij uitzoeken? Dit kan natuurlijk ook! U bepaalt zelf de startlocatie en op welke datum uw fietsvakantie begint. Het huren van een fiets of e-bike doet u bij een van onze hotels.

Fietsen van hotel naar hotel, boek nu online

Genieten van de mooiste bezienswaardigheden in Nederland en opgaan in een natuurrijke of bruisende omgeving? Kies dan voor fietsen van hotel naar hotel bij Van der Valk. Nederland is zoveel mooier wanneer u het ontdekt op de fiets. Bovendien werkt u aan uw conditie en dit is natuurlijk in uw eigen voordeel. Stel daarom via onze website uw fietsvakantie samen en laat u in de watten leggen door ons enthousiaste hotelteam. Boek een kamer of suite die aan uw wensen voldoet en geniet daarnaast van een ontspannen duik in ons binnenzwembad. Uw lijf optimaal laten ontspannen na een intensieve fietstocht? Maak vooral gebruik van de sauna. Kortom: fietsen van hotel naar hotel is een fantastische vakantie waarbij actie en ontspanning optimaal samengaan!

Meer informatie over onze hotels