Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsarrangement

Een vakantie in eigen land is toch ook altijd een beetje een ontdekkingsreis door streken die u dacht te kennen. Absoluut een van de populairste opties om het eigen land te ontdekken is via de fiets. Lekker rustig, goed voor het lichaam en op het eigen tempo de charmes van een streek voorbij zien komen. Ideaal wordt het wanneer u dat kunt combineren met een luxueuze overnachting. Fietsen in Nederland met overnachting? Dat kan zonder problemen door een fietsarrangement bij Van der Valk te boeken.

Boek een fietsarrangement

De juiste locatie

Niet minder dan 30 Van der Valk-hotels staan voor u klaar en bieden opties voor het huren van een fiets. Zo kunt u een fietsarrangement boeken in de hotels Groningen-Westerbroek en Leeuwarden om de noordelijke provincies van Nederland in een nieuw licht te zien. Dat zijn echter verre van de enige opties. Fietsen in Nederland met overnachting kan ook in de volgende hotels: Houten, Vianen, Goes, Utrecht, Middelburg, Dordrecht, Apeldoorn, Harderwijk, Terworm, Duiven, Vaals en Zwolle.

Wat krijgt u?

De fietsarrangementen van hotel Van der Valk zijn inclusief een heerlijke overnachting in een rustgevende omgeving en een comfortabele kamer. Bij het opstaan volgt een ontbijtbuffet, vervolgens krijgt u een fiets met zeven versnellingen of een e-bike, en bij de terugkomst wacht een driegangendiner op u. Bovendien is het zo dat ons personeel perfect kan antwoorden op al uw vragen, en we een database aanbieden bomvol fietsroutes in de streek die alle zonder meer zijn aan te raden.

De extra’s van een fietsarrangement

Een fietsarrangement bij Van der Valk is niet zomaar een fietsarrangement. Er zijn altijd en overal opties waarmee u net iets extra’s krijgt. Hebt u bijvoorbeeld een kinderzitje of een fietstas nodig voor extra comfort? Dan kan dat zonder enig probleem. Leuk om te weten is dat het bijvoorbeeld ook mogelijk is om een fietstas inclusief lunchpakket te huren. Zo lijdt u nooit honger onderweg.

Meer informatie over onze hotels