Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantie op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn één van de grootste toeristische trekpleisters in Nederland. Deze bijzondere eilandengroep heeft dan ook heel wat natuurschoon, robuuste pracht en cultuur te bieden. Texel, Ameland, Terschelling, Schiermonnikoog en Vlieland vormen een uniek natuurgebied voor avonturiers op zoek naar een actieve en aangename vakantie. Zeker Texel is met zijn polders, duinen en zijn Nationaal Park Duinen van Texel een echte voltreffer. Een vakantie op de Waddeneilanden? Dan zoekt u ongetwijfeld ook een leuke b&b op de Waddeneilanden of een hotel.

Boek hotel dichtbij de waddeneilanden

Vakantie Waddeneilanden? Van der Valk!

Liever dan een vakantiehuis op de Waddeneilanden te boeken of te kiezen voor een vervallen vakantiepark op de Waddeneilanden biedt het Van der Valk hotel Wieringermeer alle voordelen zonder de nadelen. Een comfortabel verblijf in de buurt van het prachtige Texel, waarbij u geniet van alle luxe om echt te kunnen ontspannen. Geknipt voor een overnachting voor u met de boot de oversteek maakt of een langere vakantie op de Waddeneilanden. Ons hotel is van alle moderne gemakken voorzien en ligt bovendien op slechts een steenworp afstand. Op enkele minuten staat u met de auto bij de veerboot, maar u kunt er ook voor kiezen om een fiets of e-bike te huren voor een milde prijs.

Vakantie nabij de Waddeneilanden in alle comfort

Op zoek naar een b&b nabij de Waddeneilanden? Dan heeft het Van der Valk-hotel Wieringermeer alle charme van een b&b met extra faciliteiten. Sinds 2017 beschikt ons hotel over een heuse fitnessruimte en bovendien is er een gezellige bar om nog even na te kaarten over uw vakantie op de Waddeneilanden. Op zoek naar gastronomische hoogtepunten? Dan zit u voor het ontbijt, de lunch en het diner goed in ons à la carte restaurant. Steeds vers, steeds van de kwaliteit die u verwacht.

Van der Valk heeft alles in huis om van uw vakantie op de Waddeneilanden een trip te maken waar u nog jaren met een glimlach aan terugdenkt. Informeer naar de exclusieve aanbiedingen of last minutes van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels