Direct naar de contentDirect naar de footer

Wandelarrangement

Bent u een wandelliefhebber en wilt u binnenkort een mooie wandeling maken? Boek dan een wandelarrangement in een van de Valk Exclusief hotels in het land. Rondom onze hotels zijn verschillende routes uitgestippeld en wandelt u door prachtige natuurgebieden. Na een lange dag wandelen kunt u vervolgens heerlijk ontspannen in uw luxe kamer en genieten van de wellnessfaciliteiten of een uitgebreid diner. Ga 2 dagen wandelen met overnachting en maak van uw wandeling een korte vakantie: na uw weekendje wandelen met overnachting, komt u helemaal uitgerust weer thuis.

Boek een wandelarrangement

  • Verschillende routes

    Verschillende routes
  • Verschillende dieren

    Verschillende dieren
  • Verschillende natuur

    Verschillende natuur

Wandel door heuvelachtige gebieden met een wandelarrangement Limburg

U kunt een wandelarrangement boeken bij verschillende Valk Exclusief hotels door het hele land. Ons populairste wandelarrangement is het wandelarrangement Zuid Limburg. In dit prachtige heuvelachtige gebied kunt u de hele dag wandelen door idyllische landschappen en langs pittoreske Limburgse dorpjes. Kies bijvoorbeeld voor een 2 daags wandelarrangement, waarbij u wordt voorzien van een uitgebreid ontbijt en samen met ons personeel mooie routes samenstelt. Valk Exclusief werkt samen met Wandelnet om de mooiste wandelroutes in de buurt van onze hotels in kaart te brengen. Breng ’s ochtends uw bagage alvast bij het hotel en ga vervolgens de hele dag wandelen. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk tot rust komen in onze luxe kamers en suites en genieten van een nachtje weg.

Heerlijk ontspannen na een lange dag

Het fijne aan het wandelarrangement van Valk Exclusief is dat meerdere van onze hotels beschikken over luxe wellnessfaciliteiten. Boek bijvoorbeeld een massage om de spieren los te maken na een lange dag wandelen en maak gebruik van de sauna en het zwembad in het hotel. Heeft u na al die inspanning liever privé-faciliteiten, boek dan een suite met privé sauna of jacuzzi in de kamer. Bent u helemaal ontspannen, dan kunt u zich klaarmaken voor een uitgebreid diner in ons restaurant of iets bestellen van het room service menu. Na een heerlijke nachtrust schuift u vervolgens aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet voordat u weer op pad gaat. Valk Exclusief maakt van uw wandelvakantie een onvergetelijke en ontspannen ervaring. Kijk op onze website of vraag het personeel om meer informatie over het wandelarrangement.

Meer informatie over onze hotels