Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend Den Haag

Wilt u eens een weekendje uit en een leuke Nederlandse stad bezoeken? Dan is een weekend Den Haag zeker aan te raden. Hoewel Den Haag niet de hoofdstad is, zetelt in Den Haag de regering en het parlement. Tevens is de hofstad de woonplaats van het koninklijk gezin. Den Haag heeft al eeuwenlang een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis en dit is nog steeds overal te zien. Wij hebben met enige regelmaat een Den Haag weekend aanbieding, dus kom naar ons Hotel Den Haag-Nootdorp als u van plan bent om een Den Haag weekend te boeken.

Boek een weekend Den Haag

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Een weekend Den Haag in Hotel Den Haag-Nootdorp

Zodra u via de A12 Den Haag binnenrijdt zult u ons hotel aan de Hofweg zien liggen. U parkeert gratis op ons parkeerterrein, zodat uzelf met het openbaar vervoer de stad in kunt trekken. Tijdens uw verblijf in Den Haag kunt u veel dingen ondernemen. De stad leent zich uitstekend om te shoppen en uiteraard kunt u het Binnenhof bezoeken. Bezoekt u dan tevens ook het Mauritshuis als u van oude kunst houdt of wilt u misschien uitwaaien aan het strand? Met het openbaar vervoer is het gemakkelijk reizen naar het Scheveningse strand. Hier kunt u genieten van de zon, maar ook bij minder mooi weer kunt u heerlijk uitwaaien tijdens een strandwandeling.

Geniet van een luxe kamer tijdens uw weekend Den Haag

In ons Hotel Den Haag-Nootdorp leggen wij u graag in de watten. Daarom is luxe al de standaard bij ons. Wij hebben 192 luxe kamers die ruim zijn opgezet en voorzien zijn van lichte kleuren. Het is zelfs mogelijk om een luxe kamer met balkon te boeken. De kamers hebben alles wat u nodig heeft tijdens een weekend Den Haag, zoals een badkamer met bubbelbad en een aparte stortdouche. Verder mag u een televisie, föhn, telefoon en een kluisje op de kamer verwachten. Voor mindervalide gasten hebben wij de luxe mindervalide kamer ter beschikking en als u met het hele gezin een weekend Den Haag boekt, kunt u gebruik maken van een familiekamer.

Faciliteiten in Hotel Den Haag-Nootdorp

Voor groepen kunnen wij diverse sportfaciliteiten in de nabijheid van ons hotel regelen, zoals een voetbalveld, fitness of een zwembad. Wilt u er met de fiets op uit trekken? U hoeft uw eigen fietsen niet mee te nemen, die kunt u bij ons huren. Uiteraard hebben wij een restaurant, waarbij u ook culinair kunt genieten tijdens uw weekend Den Haag. 's Ochtends geniet u hier van een uitgebreid ontbijtbuffet en wij verzorgen ook een lunchbuffet. 's Avonds na uw bezoek aan Den Haag sluit u de dag af met een heerlijk diner. Regelmatig hebben wij ook een weekend Den Haag aanbieding inclusief een dinerdeal voor een optimaal ontspannend weekend Den Haag.

Meer informatie over onze hotels