Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje Giethoorn

Toe aan een weekendje weg Giethoorn huisje? Dompel u onder in luxe en comfort bij het Van der Valk hotel in Emmeloord tijdens een weekendje Giethoorn. Ons hotel ligt op slechts een half uurtje rijden van Giethoorn. Het ligt vlak bij nationaal park de Weerribben-Wieden en beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagd Giethoorn weekendje weg. U heeft de keuze uit 110 comfortabele kamers en het boeken doet u gemakkelijk online. Bij Valk Exclusief betaalt u geen reserveringskosten en er is altijd plaats voor u in ons smaakvolle restaurant en de gezellige hotelbar. Een weekendje Giethoorn met boot geeft u daarom vorm door het boeken van een hotelkamer of suite in ons hotel in Emmeloord.

Boek een weekendje Giethoorn

 • Hotel Emmeloord

  Vanaf hotel Emmeloord bent u binnen 30 minuten rijden in Giethoorn.

  • 110 comfortabele kamers
  • Smaakvol restaurant en hotelbar
  • Zonnig terras
  • Fitness center
 • Hotel Wolvega

  Giethoorn ligt op fietsafstand van hotel Wolvega.

  • 105 ruime kamers en suites
  • A la carte restaurant & gezellige bar
  • Terras aan het water
  • Fitness center

Waarom u kiest voor een weekendje weg Giethoorn

Giethoorn is een populaire toeristische attractie en daarom kiezen veel mensen voor een weekendje weg Giethoorn met bootje. Met een sloep, kano of fluisterboot geniet u van een heerlijke tijd op het water met familie of vrienden. Het is dan ook de perfecte manier om het Nederlands Venetië te ontdekken. De sfeer, de schone lucht, de prachtige huizen maar ook de rust die hier alom heerst, spreken u ongetwijfeld aan. Daarom is de keuze voor een weekendje Giethoorn snel gemaakt. Overnachten doet u niet in een huisje, maar in een van onze royale hotelkamers met heerlijke bedden. Wilt u meer zien dan alleen Giethoorn? Maak een wandeling door nationaal park de Weerribben-Wieden of leer Emmeloord beter kennen tijdens een leuke fietstocht.

Weekendje Giethoorn? Boek een kamer in Emmeloord

Wilt u een weekendje Giethoorn met familie of vrienden? Profiteer van de voordelen die Valk Exclusief u biedt en kom bij ons logeren in Emmeloord. U bent van harte welkom in ons hotel en we serveren u graag een gratis kopje koffie. Iedere dag wordt u door ons vertroeteld zodat u weekendje weg daadwerkelijk slaagt. Doe bijvoorbeeld een drankje op ons mooie terras aan het water of maak gebruik van onze wellnessfaciliteiten. Parkeren doet u rondom het hotel en u geniet bij ons ook van gratis wifi. Reis daarom af naar Emmeloord voor een weekendje Giethoorn en beleef met elkaar een onvergetelijk weekendje weg!

Meer informatie over onze hotels