Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje Waddeneiland

Bent u van plan om een heerlijk weekendje Waddeneiland te besteden op bijvoorbeeld Terschelling, Vlieland of Schiermonnikoog? En bent u daarbij op zoek naar een sfeervol hotel om deze dagen nóg comfortabeler te maken? Kijk dan niet verder dan de hotels van Van der Valk of Valk Exclusief. Ons hotel in Wieringermeer ligt misschien niet op de eilanden zelf, maar wel in de nabijheid van de veerboten en is erg aantrekkelijk geprijsd. Hiervandaan bent u binnen no time in bijvoorbeeld Den Helder, om daar aan boord te gaan van boot die u naar Texel brengt.

Bekijk ons hotel dichtbij de Waddeneilanden

Weekendje weg Waddeneilanden

Een weekendje naar de Waddeneilanden is een flinke onderneming: u moet altijd een stuk varen om aan de overkant te komen. Maar eenmaal aangekomen op de eilanden gaat er een wereld voor u open. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen of gewoon genieten van de natuur. Daarnaast staat Texel bekend als een fijne locatie om een familiedag of -weekend te houden. Kom gezellig langs in ons hotel en laat u verrassen door de schoonheid in eigen land!

Arrangement voor Waddeneilanden

Een weekendje naar een Waddeneiland is bij Van der Valk extra voordelig dankzij onze spraakmakende arrangementen voor de Waddeneilanden, welke uw trip naar Texel of Ameland nog leuker maken. In dit arrangement vindt u bijvoorbeeld een combinatie tussen een hotelovernachting en een bootpas voor de overtocht naar Texel. Daarmee bespaart u niet alleen tijd en geld, maar ook nog eens moeite: u hoeft zich niet meer druk te maken over bijvoorbeeld de boottickets.

Weekendje Waddeneiland: locatie en bereikbaarheid

De boot naar Texel ligt op slechts een halfuurtje rijden vanaf ons hotel in Wieringermeer. De overtocht is kort, waardoor uw weekendje op de Wadden snel kan beginnen. U vindt ons langs de snelweg A7: we zijn gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar als eigen vervoer. Een weekendje naar een Waddeneiland was nog nooit zo voordelig én gemakkelijk te regelen.

Meer informatie over onze hotels