Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstarrangementen Duitsland

Kerst vieren is heerlijk. Het samenzijn, gezellig tafelen, de lichtjes in de bomen. Als u kerst ook zo geweldig vindt, dan moet u echt een keer naar een kerstmarkt in Duitsland. De markten zijn werkelijk beroemd en bieden gezelligheid en kerstsfeer in het kwadraat. Dompel uzelf onder in de sprookjesachtige sfeer, en geniet van glühwein en heerlijke hapjes. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de kraampjes en producten die worden aangeboden. Er klinkt muziek en het is gewoon heel erg gezellig. Daar wilt u lang van genieten. Boek daarom een van onze kerstarrangementen in Duitsland en geniet van een overnachting in een Van der Valk hotel.

Bekijk onze Kerstarrangementen

Pittoreske kerstmarkten

De kerstmarkten zijn zeer beroemd in Duitsland. Vooral die van Berlijn en Düsseldorf worden drukbezocht met busreizen waarbij u ’s morgens vertrekt en ’s avonds alweer naar huis moet. Maar dat is niet ontspannend en u kunt dan niet optimaal van de markt genieten. Met een van de kerstarrangementen naar Duitsland van Van der Valk verblijft u minstens één nacht in een hotel. Langer mag natuurlijk ook. Tijdens uw verblijf bezoekt u op uw gemak de kerstmarkt. Daarna laat u zich in het hotel in de watten leggen met een wellnessarrangement en een heerlijk diner.

Weg met kerst in Duitsland

De kerstarrangementen in Duitsland rondom de kerstmarkten zijn niet de enige arrangementen die wij voor u hebben. Vier kerstmis eens met het hele gezin in Duitsland met een van de kerstarrangementen Duitsland 2018. Kies voor een midweek, alleen de kerstdagen of ga de hele kerstvakantie lekker naar een Van der Valk hotel. In Düsseldorf bijvoorbeeld, maar ook Van der Valk Hotel Melle bij Osnabrück en Van der Valk Berlin Brandenburg zijn heel gezellig. Geniet van wellness, bezoek de nabij gelegen steden en wie weet geniet u wel van een witte kerst, terwijl u geniet van een heerlijk driegangendiner in onze restaurants.

Diverse kerstarrangementen in Duitsland

Wij bieden een grote verscheidenheid aan kerstarrangementen in Duitsland. Geef uzelf en uw gezin daarom eens een mooi kerstcadeau en ga lekker weg met kerst naar Duitsland. Dat wordt genieten.

Meer informatie over onze hotels