Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmarkt arrangementen in Dusseldorf

Rondom kerst wandelen op een van de leukste, uitgebreidste kerstmarkten in Duitsland? Breng dan een bezoek aan kerstmarkt Dusseldorf hotel en geniet van een fijne tijd in Duitsland. Dusseldorf heeft u als gast veel te bieden en wordt ook wel de meest sfeervolle stad langs de Rijn genoemd - vooral met kerst. Een Van der Valk hotel kerstmarkt Dusseldorf ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij heten u graag welkom in ons hotel Dusseldorf kerstmarkt voor een paar onvergetelijke dagen rondom kerst. Boek online een kerstmarkt Dusseldorf hotel bij Van der Valk en geniet van een aantal fantastische dagen bij onze oosterburen.

Boek een kerstmarkt arrangement in Düsseldorf

Waarom u kiest voor een bezoek aan kerstmarkt Duitsland Dusseldorf

Een kerstmarkt Dusseldorf hotel is om meerdere redenen interessant. Zo ziet Dusseldorf er in de feestmaanden volledig anders uit dan tijdens de zomer met de kerstmarkten Dusseldorf in de winter. Dit merkt u onder meer op als u vanuit uw hotelkamer naar buiten kijkt over de stad. Met kerst is het centrum van Dusseldorf feestelijk verlicht en voorzien van allerlei leuke kerstkraampjes op de kerstmarkt Dusseldorf. Het ziet er allemaal gezellig en vrolijk uit, ondanks de winterse kou. Dit maakt een verblijf kerstmarkt Dusseldorf hotel zeker aantrekkelijk. Neem de tijd om alle kraampjes te bezoeken en maak verder kennis met typische Duitse gerechten. Kerstinkopen doen kan ook uitstekend bij Königsallee, dit is het chicste winkelgebied in Dusseldorf. Op zoek naar een last minute in de kerstvakantie of een hotel aanbieding tijdens kerstmis? Daarvoor zit u zowel bij hotel Dusseldorf als bij de overige Valk Exclusief hotels aan het juiste adres!

Boek online een kerstmarkt Dusseldorf hotel

Op zoek naar een hotel Dusseldorf kerstmarkt? Kom overnachten in ons Van der Valk kerstmarkt Dusseldorf hotel en ontdek de charme van Dusseldorf tijdens de feestdagen. Ons Dusseldorf kerstmarkt hotel is voorzien van alle gemakken voor een comfortabel verblijf. Dit ziet u terug in royale kamers, fijne bedden en een uitgebreid ontbijt. In de decembermaand geniet u bij onze hotelketen ook van een speciaal hotel kerstmarkt Dusseldorf arrangement. De prijs is inclusief hotelkamer, overnachting, ontbijt, welkomstdrankje en gratis parkeren. Dat betekent geen extra kosten voor kerstmarkt Dusseldorf parkeren. Bekijk direct online ons arrangement kerstmarkt Dusseldorf en breng de kerst tijdens de feestdagen door in ons Dusseldorf hotel.

Bekijk alle kerstarrangementen