Direct naar de contentDirect naar de footer

Genieten van een stedentrip in Nederland met uw kind

Hoe lijkt het u om samen met uw kind een van de leuke steden in Nederland te verkennen, samen te shoppen en een dierentuin of andere attractie te bezoeken en lekker te kunnen zwemmen in uw luxe hotel? In een van de vele Van der Valk exclusief hotels in ons land logeert u tijdens uw stedentrip goedkoop in een ruime en luxe kamer. U geniet van gratis extra faciliteiten, zoals een eigen zwembad en een wellnessruimte.

Bekijk onze familiekamers

Voordelig een citytrip met uw kind boeken

Gaan jullie samen naar een van de leuke Van der Valk Exclusief hotels bij Amsterdam, Haarlem, aan de kust bij Den Haag of bij de schitterende Veluwe in Arnhem? Vanuit al onze hotels bent u zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel bij de leukste attracties en steden. Parkeren doet u bij Van der Valk uiteraard gratis tijdens de stedentrip in Nederland met uw kind of met het hele gezin. Even geen inspiratie? Vraag onze vriendelijke medewerkers dan naar leuke tips voor jullie stedentrip samen in een van de kindvriendelijke steden in Nederland.

Op stedentrip in Nederland met uw baby in alle comfort

Een stedentrip in Nederland met uw kind of baby vult u vanuit uw comfortabele en luxe hotel snel in. Komt u logeren met uw baby? We plaatsen graag een wiegje in uw kamer en uiteraard warmen we voeding graag voor u op. Even ontspannen doet u in de sauna of het zwembad tijdens uw verblijf in ons hotel. Uiteraard kunt u met de kleine ook in ons sfeervolle restaurant terecht. We helpen u graag.

Waar gaat u op stedentrip in Nederland met uw kind?

Maak tijd voor elkaar tijdens een goedkoop verblijf voor uw stedentrip in Nederland met uw kind. Onze Van der Valk Exclusief hotels vindt u in Alkmaar, Almere, Apeldoorn en Assen, Nootdorp, Dordrecht, Emmeloord, Emmen, Enschede, Goes, Haarlem, Groningen, Heerlen, Utrecht en Leiden, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam en uiteraard bij Amsterdam. Voor een echt bijzondere stedentrip in Nederland met uw kind bezoekt u ons Kasteelhotel in Limburg. Gaan jullie op vliegreis? Logeer dan ontspannen in ons hotel bij Schiphol. Dat wordt genieten samen.

Meer informatie over onze hotels