Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk een paar dagen weg in een last minute bungalow Nederland

Wilt u eventjes ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Boek dan een last minute bungalow Nederland. Even lekker weg met het hele gezin, familie of alleen met uw partner. Met een verblijf in een bungalow heeft u alle gemakken in de buurt, maar bent u toch even op vakantie. Verschillende Valk Exclusief hotels beschikken over prachtige suites en bungalows. Kies voor een last minute bungalow Nederland en ontdek een nieuwe plek in ons fantastische land. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele natuurgebieden, de kust of juist een grote stad.

Boek een last minute bungalow Nederland

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

 • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
 • Gratis gebruik van hotel faciliteiten
 • Eigen woonkamer en terras
 • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Bosrijke hotels

 • Hotel Akersloot

  Hotel Akersloot

  • Ingerichte keuken
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Woonkamer

  Bij Hotel Akersloot kunt u voor een langere periode (minimaal 4 weken) een bungalow huren. Zij beschikken over 9 compleet ingerichte bungalows. Neem voor meer informatie contact op met het hotel.

 • Hotel Spier-Dwingeloo

  Hotel Spier-Dwingeloo

  Zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes. Bos, stuifzand en schilderachtige esdorpen. Hotel Spier-Dwingeloo ligt direct aan het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld.
  Voor een afwisselende fiets- of wandeltocht bent u bij dit hotel op de goede plek.

 • Hotel Harderwijk

  Hotel Harderwijk

  Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin, is hotel Harderwijk een genot voor de natuurliefhebber!
  De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland met
  vele wandel- en fietsroutes langs het water en door de bossen.

Prachtige bungalows met veel faciliteiten

Onze last minute bungalows Nederland beschikken over veel verschillende faciliteiten. Zo kunt u een suite of huisje huren met prive sauna of jacuzzi. Ook zijn ze voorzien van een bepaald thema. Denk hierbij aan Ibiza, New York, filmsterren of safari. Of u nu heerlijk wilt ontspannen of juist actief bezig wilt zijn, in een last minute bungalow Nederland kan het allemaal. Ga een dag winkelen in een grote stad of bezoek een mooi museum. Ook leuk is een fietstocht langs pittoreske dorpjes, molens en kastelen. Ons land heeft veel te bieden, dus waarom zou u niet lekker weggaan in eigen land met een last minute bungalow Nederland?

Ideaal voor het hele gezin

De meeste mensen met kinderen boeken liever een vakantie in een huisje dan in een hotel. In een last minute Nederland bungalow hebben de kinderen meer ruimte om te slapen en spelen. Ook kunt u ’s avonds als de kinderen slapen nog heerlijk bijpraten in de woonkamer. Allemaal goede redenen om een last minute bungalow Nederland te boeken. Valk Exclusief suites en familiekamers zijn de ideale mix tussen verblijven in een hotel en bungalow. U kunt bijvoorbeeld genieten van een uitgebreid hotelontbijt. Ook de handdoeken worden indien nodig vervangen en schoonmakers komen indien gewenst dagelijks langs. Net een hotel dus, maar dan in de vorm van een mooie bungalow met ruimte voor het hele gezin. Eerst samen eten, een spelletje doen en vervolgens samen met uw partner de avond afsluiten bij de open haard met een fles wijn. Klinkt dat als uw ideale vakantie? Boek dan een bungalow last minute Nederland.

Meer informatie over onze hotels