Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg 8 personen

Bent u van plan om een weekendje weg met 8 personen te boeken? Valk Exclusief biedt u de perfecte optie: een Weekendje Weg 8 Personen Luxe. Dit luxe weekendje weg met 8 personen laat de hele groep genieten van alle exclusiviteit die u en uw reisgenoten zich maar kunnen wensen.

Boek een weekendje weg 8 personen

Verschillende kamertypes

De hotels van Van der Valk en Valk Exclusief zijn uiteenlopend en op verschillende manieren te boeken. U kunt bijvoorbeeld een tweepersoonskamer boeken wanneer u bij ons komt logeren, maar er is meer. We bieden namelijk ook de optie om te overnachten in een vierpersoonskamer. U hoeft zodoende voor uw weekendje weg met 8 personen maar twee kamers te boeken, waardoor u goedkoper uit bent en meer geld over houdt om andere leuke dingen te gaan doen.

Arrangementen tijdens een weekendje weg met 8 personen

Andere leuke dingen zijn er namelijk volop. We snappen natuurlijk dat een weekendje weg met 8 personen méér moet zijn dan alleen een overnachting. We bieden u, speciaal daarvoor, tal van leuke arrangementen waarmee u uw weekendje weg kunt combineren met een attractie of activiteit. Een dagje naar een pretpark of dierentuin, bijvoorbeeld. Een stuk fietsen door de bossen. Een museumbezoek aan een interessant museum in de buurt. Van der Valk en Valk Exclusief maken alles mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Een weekendje weg met 8 personen vraagt natuurlijk om flink wat planning: niet alleen met rondom de activiteiten, maar ook qua reis. We hebben het u daarom zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: al onze hotels direct langs een snelweg of provinciale weg en zijn zodoende makkelijk met de auto te bereiken. We hebben er daarnaast voor gezorgd dat bij bijna al onze hotels vlakbij een bushalte of treinstation liggen. U kunt ons daardoor niet alleen goed bereiken, maar ook gebruiken als vertrek voor een reis naar alle attracties in de buurt. Wel zo makkelijk!

Meer informatie over onze hotels