Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute Eindhoven

Op zoek naar een aantrekkelijk arrangement voor een verblijf in Eindhoven? Boek een nachtje weg in Eindhoven bij Van der Valk om ook snel te gaan genieten. Ons hotel in Tilburg ligt op korte afstand van Eindhoven en laat u kennismaken met de hoogtepunten van de stad. Dankzij Philips staat Eindhoven ook wel bekend als dé lichtstad van Nederland. Ons hotel in Tilburg bevindt zich dichtbij de A2, op slechts tien minuten rijden van Eindhoven Airport. Dit maakt een last minute Eindhoven aantrekkelijk voor zowel dagjestoeristen als reizigers die Eindhoven gebruiken als tussenstop. In ons grootse hotel heten we u graag welkom met een gratis kopje koffie of thee.

Boek nu een last minute Eindhoven

Waarom een last minute hotel Eindhoven?

Eindhoven staat bol van de energie, zodat u tijdens een last minute Eindhoven volledig oplaadt. Eindhoven is hip en dit ziet u onder meer terug in de binnenstad. Maak kennis met allerlei hoogtepunten op het gebied van architectuur. De stad is onlosmakelijk verbonden met het bedrijf Philips. Het creatieve Strijp-S ligt bijvoorbeeld op een voormalig Philips-terrein. De drukte van de stad ontvlucht u door een wandeling te maken in het Stadswandelpark. Hier komt u tot rust na een dagje stad-slenteren. Een last minute Eindhoven is verder de perfecte basis voor een stedentrip. Zo vliegt u vanaf Eindhoven naar diverse Europese steden. Een last minute stedentrip vanaf Eindhoven boekt u daarom bij Van der Valk. Makkelijker kan niet!

Boek een last minute Eindhoven bij Van der Valk

Wilt u uw geliefde verrassen met een last minute Eindhoven of bent u voor zakelijke doeleinden in Eindhoven? Maak kennis met onze voordelige prijzen en boek een last minute in ons luxe hotel te Tilburg. Dit doet u gemakkelijk online. Kies uit 263 comfortabele kamers, allen voorzien van luxe bedden en een ruime badkamer. Met twee restaurants, een hotelbar en 500 parkeerplaatsen bieden we voldoende faciliteiten aan iedereen die er op uittrekt in het Brabantse Eindhoven en hiervoor een overnachtingsplek zoekt. Laat u verwennen in onze beautysalon of train uw spieren in onze sportruimte. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde last minute Eindhoven komen perfect samen bij Van der Valk dichtbij Eindhoven.

Meer last minutes bekijken