Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten en parkeren Schiphol

Vliegt u binnenkort vanaf Schiphol, overweeg dan overnachten en parkeren Schiphol bij Valk Exclusief. Bij ons hotel kunt u met het Park, Sleep & Fly arrangement overnachten Schiphol met gratis parkeren. Met dit arrangement hoeft u niet midden in de nacht de deur uit om uw vlucht te halen en begint u heerlijk ontspannen aan uw reis. Overnachten en parkeren Schiphol is heel eenvoudig te boeken via onze site.

Overnachten en parkeren Schiphol

Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly

Nu nog gemakkelijker en onbezorgder op vakantie! Een hotel vlakbij het vliegveld, gratis parkeren tijdens uw trip én een transfer naar het vliegveld? Kortom een goed begin!

Boek het Park, Sleep & Fly arrangement voor een heerlijke vakantie. Let op, ieder hotel heeft zijn eigen invulling van het Park, Sleep & Fly arrangement.

Parkeren en overnachten Schiphol

Zo gaat u lekker uitgerust op reis met een overnachting bij ons hotel voordat u gaat vliegen met ons Park, Sleep & Fly arrangement. U reist af naar ons hotel de dag voor uw vlucht en de volgende ochtend brengt onze shuttle service u naar de luchthaven. Bij terugkomst haalt de shuttle u weer op en kunt u uw geparkeerde auto weer ophalen bij het hotel. Schiphol overnachten en parkeren is het ideale arrangement voor iedereen die veel reist en fris en fruitig op zijn of haar bestemming wil arriveren en geen hoge parkeerkosten wil betalen. Maar u heeft ook de mogelijkheid om niet voor uw vlucht maar na uw terugvlucht bij ons hotel te overnachten met het arrangement. Neem hiervoor contact op met hotel Schiphol.

Geniet van onze faciliteiten

Kiest u voor overnachten en parkeren Schiphol bij ons hotel, dan kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide faciliteiten. Ons hotel heeft een zwembad en sauna en u kunt massages en gezichtsbehandelingen boeken. Of u nu voor werk reist of lekker met vakantie gaat: een avondje ontspannen in de wellness is de ideale manier om uw reis te beginnen. Met overnachten en parkeren Schiphol kunt u tevens genieten van een drankje in onze hotelbar of heerlijk dineren in het restaurant. U hoeft zelf niet meer te rijden en de volgende ochtend wordt u na het ontbijt door onze shuttle naar de luchthaven gebracht. Prettig reizen begint met een ontspannen nachtje bij Valk Exclusief. Wilt u het zelf ervaren? Boek dan ons overnachten parkeren Schiphol arrangement!

Verleng uw vakantie

Overnachten Schiphol met parkeren is handig wanneer u vanaf de luchthaven vertrekt. Met het PSF-arrangement parkeert u gratis, uw auto staat veilig op onze parkeerplaats en alles wordt voor u geregeld. Wat veel mensen niet bedenken, is dat overnachten en parkeren Schiphol ook fantastisch is wanneer u terugkomt. Heeft u een lange vlucht achter de rug en geen zin om helemaal naar huis te rijden? Kies dan voor parkeren en overnachten Schiphol bij ons hotel en rijd de volgende ochtend uitgerust naar huis. Overnachten bij Schiphol en gratis parkeren is het hele jaar door mogelijk. Kijk op onze website voor de beschikbaarheid of vraag ons personeel om meer informatie.

Klik hier voor meer informatie