Direct naar de contentDirect naar de footer

Lekker een paar daagjes weg? Kom gezellig bij ons logeren

Bent u van plan om een paar daagjes weg in Nederland te doen? Kom gezellig een paar daagjes weg aan zee proberen bij ons Van der Valk Hotel Haarlem, vlakbij Zandvoort.

Boek een paar daagjes weg

Voordelig een paar daagjes weg

Een paar daagjes weg en even helemaal tot rust komen. Wie wil dat nou niet? Bij Van der Valk Haarlem kunt u heerlijk tot rust komen en bent u binnen no-time op het strand van Zandvoort. Lekker even uitwaaien of op het strand liggen kan zeer gemakkelijk bij ons.

Arrangementen

Even een paar daagjes weg en tot rust komen, wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om even uit de standaard dagelijkse dingen te stappen. Bij ons kunt u dan ook helemaal zelf bepalen hoe de dagen eruit komen te zien als u bij ons logeert. Zo bieden wij bijvoorbeeld tal van arrangementen aan in of vanuit Hotel Haarlem waarbij u zowel heerlijk kunt ontspannen als even iets actiefs doen. Kijk gerust tussen onze arrangementen om te kijken of er iets bij zit voor uw paar daagjes weg.

Hotel Haarlem

Ons hotel is gelegen aan de zuidkant van Haarlem en is een fantastische plek om te overnachten als u bijvoorbeeld even een dagje naar Zandvoort wilt gaan. Vanaf ons is het slechts een klein kwartiertje rijden en hiermee ontloopt u een groot deel van de files. Daarnaast gaat er vanaf ons hotel een bus naar het centrum en het centraal station van Haarlem, waar u heerlijk kunt genieten op een terrasje of de stad kunt bezoeken.

Locatie en bereikbaarheid

Ons Van der Valk Hotel Haarlem is gemakkelijk te bereizen met eigen vervoer. Daarnaast begrijpen we heel goed dat een paar daagjes weg natuurlijk ook kan met het openbaar vervoer. Vlak voor ons hotel stopt dan ook een lijnbus die van en naar het centraal station van Haarlem rijdt. Relaxter kan toch niet?

Meer informatie over onze hotels