Direct naar de contentDirect naar de footer

Super last minute weekendje weg in een luxe hotel!

Wilt u binnenkort uzelf en uw geliefden verrassen met een spontaan weekendje weg? Boek dan een super last minute weekendje weg in een van onze luxe hotelkamers! Op onze website bieden wij altijd last minute kamers, die nog niet geboekt zijn, aan tegen een voordelig tarief: wilt u voor een scherpe prijs overnachten in een van onze fantastische hotels, boek dan een super last minute weekendje weg. Valk Exclusief hotels hebben veel verschillende faciliteiten en zijn de ultieme bestemming voor een ontspannen weekendje weg. Kom even helemaal tot rust en ontdek nieuwe plekken in Nederland tijdens een spontaan weekendje weg.

Boek een super last minute weekendje weg

LAST MINUTES

LAST MINUTES

  • Topdeals
  • Scherpe prijzen
  • Verschillende hotels
  • Met of zonder luxe ontbijtbuffet

Wilt u op korte termijn een nachtje weg? Bekijk dan onze last minutes. Hier vindt u de scherpste tarieven voor verschillende hotels. Dit maakt uw verblijf natuurlijk net iets leuker. Wees er snel bij, want vol=vol.

Leuk met kinderen

Een super last minute weekendje weg is heel leuk met kinderen. Kies bijvoorbeeld voor een Valk Exclusief hotel aan de kust: dan kunnen uw kinderen de hele dag zwemmen in zee of spelen op het strand. Is het niet echt strandweer? Kijk dan naar hotels in steden met leuke musea: veel museums hebben tijdens schoolvakanties en in het weekend activiteiten, speurtochten en rondleidingen speciaal voor kinderen. Vraag het personeel om tips en leuke uitjes in de omgeving en geniet van uw super last minute weekendje weg met het hele gezin!

Op ontdekkingstocht met uw partner

Een super last minute weekendje weg is ook een fantastische manier om uw partner te verrassen. Heeft u iets te vieren, boek dan een mooie kamer in een van onze hotels. Een aantal Valk Exclusief hotels beschikken over uitgebreide wellness faciliteiten en er zijn zelfs kamers met een privé sauna. Kies een mooie kamer uit, stap in de auto en laat u verrassen door de omgeving en het hotel! Een weekendje weg last minute hotel boeken kan eigenlijk alleen maar leuk uitpakken: boek een overnachting op een plek waar u nog nooit geweest bent en ga samen met uw partner op ontdekkingstocht door de omgeving. Of u nu liefhebbers bent van wandelen of fietsen in een natuurgebied of graag restaurants en bars bezoekt in een grote stad, tijdens een weekendje weg in een van onze hotels kan het allemaal!

Meer informatie over onze hotels